30' προετοιμασία
Σύνολο: 30'

Υλικά

Μερίδες: 300 ml

Διαδικασία

  1. Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά (εκτός από το ξίδι) και τα μουλιάζουμε στο χλιαρό νερό για περίπου 20 λεπτά.
  2. Στο διάστημα αυτό «φουσκώνουν» και δεν χρειάζονται παρά λίγο ανακάτεμα.
  3. Έπειτα προσθέτουμε το ξίδι και ανακατεύουμε ελαφρώς με ένα κουτάλι.
  4. Χτυπάμε τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να προκύψει μια παχύρρευστη σάλτσα.
  5. Μπορούμε, αν θέλουμε, να την αρωματίσουμε με κάποιο μυρωδικό, όπως σχοινόπρασσο ή μυρώνι, που το ψιλοκόβουμε στο μπλέντερ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά, και έπειτα σουρώνουμε τη σάλτσα.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών