ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣάντουιτς με καπνιστό σολομό, κολοκυθάκια και κατίκιΣάντουιτς με καπνιστό σολομό, κολοκυθάκια και κατίκι
20' προετοιμασία
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: για 2 άτομα

Διαδικασία

  1. Για το σάντουιτς με φρέσκο σολομό, ρόκα και μουστάρδα ξεκινάμε και λαδώνουμε με ελάχιστο λάδι τα φιλέτα σολομού, τα αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι για 2΄- 3΄από κάθε πλευρά ή μέχρι να γίνουν όπως μας αρέσουν.
  2. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
  3. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά τη μαγιονέζα με το ξύσμα λεμονιού και το χυμό του.
  4. Κόβουμε στη μέση ψωμάκια bagel και τα ψήνουμε ελαφρώς στην τοστιέρα.
  5. Αλείφουμε τις βάσεις από τα ψωμάκια με το μείγμα της μαγιονέζας και μοιράζουμε το σολομό στα ψωμάκια μαζί με φύλλα ρόκας.
  6. Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τη μουστάρδα με το μέλι και το wasabi ή την χορσράντις και αλείφουμε με το μείγμα το εσωτερικό από τα «καπάκια» των bagels.
  7. Κλείνουμε και σερβίρουμε.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών