ΜΑΓΑΖΙΑ

Daily-Deli

Λίγα λόγια για το μαγαζί: Οσοι ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που θα ζούσαν ευχαρίστως μόνο με ψωμί εδώ θα βρείτε την υγειά σας. Η Ειρήνη …

15.04.2014| Updated: 25.06.2021
Φωτογραφία: Άκης Ορφανίδης
Daily-Deli

Λίγα λόγια για το μαγαζί: Οσοι ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που θα ζούσαν ευχαρίστως μόνο με ψωμί εδώ θα βρείτε την υγειά σας. Η Ειρήνη Βασιλειάδου είναι η ιδιοκτήτρια του Daily-Deli, αυτού του μικρού αρτοπωλείου στον εμπορικό δρόμο της Βούλας.

Τι ψωνίζουμε: Εδώ μπορεί να βρει κανείς ό,τι ψωμί λαχταρά: μετσοβίτικη κουλούρα, γαλλική μπαγκέτα, χωριάτικο ψημένο σε ξυλόφουρνο, τοσκανέζικο, εννέα τύπους άρτου από αλεύρι ολικής άλεσης, ψωμί χωρίς γλουτένη, αλλά και ανάλατο, άλλα από αλεύρι ντίνκελ και από ζέα, μοναστηριακό άζυμο, χωρίς μαγιά και χωρίς προζύμι και άλλα ενισχυμένα, όπως πολύσπορο, με τυρί και αλλαντικά, με ελιές, με μυρωδικά. Καθημερινά φτιάχνουν ολόφρεσκα σάντουιτς (δοκιμάσαμε αυτό με τη γραβιέρα Νάξου και το προσούτο), αλλά και πίτες, κρουασάν, μπισκότα, κέικ και τσουρέκια και πολλά ακόμη νόστιμα αρτοποιήματα. Κάποια προϊόντα-delicatessen, όπως σάλτσες σε βαζάκια, τσάγια, διάφορα βιολογικά, ζυμαρικά, στέβια, χυμοί και λοιπά δεν λείπουν από τα ράφια του. Στη βιτρίνα με τα γλυκά δεν προσπεράσαμε μια αφράτη πάβλοβα, ένα τυρένιο τσίζκεϊκ, τάρτα λεμόνι, προφιτερόλ χάρμα και υπέροχα μπισκότα.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών