20'
προετοιμασία
55' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 15'
Υλικά
Διαδικασία
- Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τα πράσα με ένα φλιτζανάκι του καφέ νερό για 5 λεπτά να βράσουν.
- Προσθέτουμε το μισό λάδι και τα υπόλοιπα λαχανικά και τα σοτάρουμε για 5 λεπτά, τα σβήνουμε με το κρασί και όταν εξατμιστεί το αλκοόλ ρίχνουμε 1 φλιτζάνι νερό και τα αφήνουμε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά για περίπου 10 λεπτά.
- Έπειτα ρίχνουμε τα μυρωδικά, τη φέτα την οποία έχουμε θρυμματίσει και στο τέλος το σιμιγδάλι.
- Λαδώνουμε ελαφρώς ένα ταψί, στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας ρίχνουμε τη γέμιση και από πάνω κλείνουμε με το υπόλοιπο φύλλο σφολιάτας.
- Τέλος χαράζουμε σε μικρά τετράγωνα και ψήνουμε στους 180° C για 35-40 λεπτά.