ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜαγειρίτσα: 15 μοναδικές συνταγές για το αναστάσιμο δείπνοΜαγειρίτσα: 15 μοναδικές συνταγές για το αναστάσιμο δείπνο
20' προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 50'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για τη vegan μαγειρίτσα, σε μια κατσαρόλα σoτάρουμε σε δυνατή φωτιά τα μανιτάρια στο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, το μαρούλι, το καρότο, την πατάτα, το αλάτι και το πιπέρι.
  2. Ρίχνουμε όσο νερό χρειάζεται ώστε να καλυφθούν τα λαχανικά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
  3. Στα 20-25 περίπου λεπτά βρασμού αφαιρούμε το καρότο και την πατάτα, τα βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με το ταχίνι, το χυμό λεμονιού, τα πολτοποιούμε και τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα.
  4. Αφήνουμε, τη vegan μαγειρίτσα, να βράσει για 4-5 λεπτά ακόμη και σερβίρουμε.

Άρθρα και Συνταγές με Καρότα

Άρθρα και Συνταγές με Μανιτάρια

Άρθρα και Συνταγές με Ταχίνι

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών