ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΟμελέτα με μυρωδικά και καπνιστό σολομόΟμελέτα με μυρωδικά και καπνιστό σολομό
9' προετοιμασία
6' μαγείρεμα
Σύνολο: 15'

Υλικά

Διαδικασία

  1. Για τα ρολά ομελέτας με καπνιστή πέστροφα ξεκινάμε και ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
  2. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε τη 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο και σοτάρουμε για 2 λεπτά τα μισά κρεμμυδάκια.
  3. Σε ένα μπολ χτυπάμε ελαφρώς τα αυγά και ρίχνουμε στο τηγάνι τη μισή ποσότητα.
  4. Κουνάμε απαλά το τηγάνι να απλωθεί το μείγμα ομοιόμορφα και ψήνουμε για 2 - 3 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί.
  5. Βγάζουμε την ομελέτα σε ένα πιάτο, βάζουμε λίγα τα φύλλα σαλάτας και την καπνιστή πέστροφα.
  6. Ξαναβάζουμε 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο στο τηγάνι, ρίχνουμε τα υπόλοιπα κρεμμυδάκια, τα υπόλοιπα αυγά και επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία.
  7. Κόβουμε τα ρολά στη μέση.

Μυστικά

*  Αν δεν βρούμε τρυφερά φρέσκα κρεμμυδάκια, χρησιμοποιούμε 1 ξερό, ψιλοκομμένο, το οποίο θα αχνίσουμε σε 70 ml νερό προτού το τσιγαρίσουμε, ώστε να μαλακώσει λίγο.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 102.

Άρθρα και Συνταγές με Αυγά

Άρθρα και Συνταγές με Πέστροφα

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών