Εύη Βουτσινά

  • Χταπόδι μακαρονάδα

    Μία από τις δεκάδες συνταγές από τo βιβλίο «Νηστήσιμα» της νέας σειράς βιβλίων μαγειρικής «Καθημερινές Γεύσεις». Αυτήν την Κυριακή μαζί με την Καθημερινή. 

  • Στον Γαστρονόμο Ιανουαρίου

    Βραστό µε χειμωνιάτικα λαχανικά


    Διαβάστε πρώτοι μια από τις συνταγές του συλλεκτικού Γαστρονόμου - αφιέρωμα στην Εύη Βουτσινά - που κυκλοφορεί την Κυριακή με την Καθημερινή. 

  • Μαρμελάδα Οξφόρδης

    «Ξέρω ότι σε πολλούς αρέσουν τα γλυκά και σε όλους αρέσουν τα... ξινά. Να, όμως, που σε αρκετούς αρέσουν και τα πικρά. Για τέτοιους ανθρώπους είναι αυτή η μαρμελάδα και αυτοί είναι φανατικοί του γλυκόπικρου. Δεν ξέρω γιατί τη λένε “της Οξφόρδης”,...