ΑΓΟΡΑ PROMOTED

Η καινοτόμος τεχνολογία που κάνει τα ψησίματα στο φούρνο τέλεια κάθε φορά

Ιδανικoί σύμμαχοι στην κουζίνα, οι νέοι φούρνοι Aeroperfect της Beko που φροντίζουν για το τέλειο ψήσιμο ενώ εμείς χαλαρώνουμε.

29.11.2022
Η καινοτόμος τεχνολογία που κάνει τα ψησίματα στο φούρνο τέλεια κάθε φορά

Μια επωνυμία με ιστορία που φέρνει συνεχώς νέες τεχνολογίες στις κουζίνες μας. Η διαδρομή της Beko ξεκινά το 1955, όταν οι λευκές συσκευές μπήκαν σε κάθε νοικοκυριό και έγιναν απαραίτητες. Έκτοτε έχει καταφέρει να εξελιχθεί στην αγαπημένη μάρκα ανεξάρτητων συσκευών στην Ευρώπη, ενώ τις τελευταίες δύο δεκαετίες έχει εστιάσει στην καινοτομία με σκοπό να κάνει την καθημερινότητα όλων μας πιο εύκολη και πιο άνετη, προτείνοντας παράλληλα συσκευές που εξοικονομούν ενέργεια.

Μέσα από την ευχρηστία και την πρακτικότητα των προϊόντων της, έχει κερδίσει την προτίμηση των σύγχρονων νοικοκυριών και έχει αναδειχθεί στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη ευρωπαϊκή μάρκα. Αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι πως η Beko χρησιμοποιεί ό,τι πιο νέο τεχνολογικά για να κάνει τις κουζίνες μας πιο λειτουργικές και κατ’ επέκταση τις ζωές μας πιο απλές. Να μας κερδίσει χρόνο και να μας απαλλάξει από μικρά άγχη ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε περισσότερο χώρο σ’ αυτά που έχουν σημασία. Εξαιρετικό παράδειγμα αυτής της προσπάθειας είναι η καινοτόμος τεχνολογία Aeroperfect, ιδανικός σύμμαχος για όλους εμάς που θέλουμε τέλεια μαγειρικά αποτελέσματα κάθε φορά.

Είτε μιλάμε για το ιδανικό ψητό κοτόπουλο, ζουμερό με την τέλεια τραγανή πέτσα, είτε για το αφράτο κέικ που περιμένει με ανυπομονησία όλη η οικογένεια ή για τα αγαπημένα μας μπισκότα, ο σωστός φούρνος είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά και παράλληλα θα μας επιτρέψει να ξενοιάσουμε.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Τι είναι το Aeroperfect; Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια τεχνολογία που μπορεί να υποσχεθεί την τέλεια κατανομή ζεστού αέρα, άρα και τέλεια μαγειρεμένα γεύματα κάθε φορά. Μέσω της ισόποσης κατανομής του αέρα στο φούρνο, ελαχιστοποιεί τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφο και ακριβές μαγείρεμα.

 

Ένα ειδικό, εξελιγμένο σύστημα ανεμιστήρων εμπνευσμένο από τον σχεδιασμό αεροσκαφών αλλάζει όσα ξέραμε για το ψήσιμο στον φούρνο και το ομοιογενές μαγείρεμα είναι πια δεδομένο. Κάθε κομμάτι, ψημένο ομοιόμορφα. Η ομοιόμορφη κατανομή ζεστού αέρα εξασφαλίζει το ίδιο επίπεδο ροδίσματος σε όλο το ταψί ενώ η ίδια τεχνολογία φροντίζει για την ακρίβεια στα μαγειρέματά μας. Αυτό σημαίνει τέλεια μορφή και υφή, χωρίς πολλή προσπάθεια. Η ελαχιστοποιημένη διακύμανση της θερμοκρασίας μέσα στον φούρνο επιτρέπει στο φαγητό να πάρει την τέλεια μορφή. Κανένα ράγισμα στο κέικ, κανένα άγχος. Το βελτιωμένο σύστημα ανεμιστήρα υψηλής ταχύτητας εξασφαλίζει σταθερή και ομοιόμορφη ροή αέρα μέσα στο φούρνο. Ο ζεστός αέρας φτάνει ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες γωνίες, με συνεπή και ομοιογενή αποτελέσματα.

Η εμπειρία μαγειρέματος στον φούρνο αλλάζει και εμείς έχουμε περισσότερο πολύτιμο χρόνο να αφιερώσουμε στον εαυτό μας και στους ανθρώπους που αγαπάμε.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών