ΑΓΟΡΑ PROMOTED

Last minute wishes

Τι κάνεις αν δεν προλαβαίνεις να ψωνίσεις χριστουγεννιάτικα δώρα; Μην ανησυχείς. Έχουμε τη λύση.

28.12.2021| Updated: 29.12.2021
Last minute wishes

Πάντα η περίοδος πριν τις γιορτές είναι γεμάτη επαγγελματικές υποχρεώσεις. Και αν είσαι και εκ φύσεως λίγο αναβλητικός (το καταλάβατε, για εμένα μιλάω), τώρα προσπαθείς να κλείσεις τις εκκρεμότητες μιας ολόκληρης χρονιάς – ραντεβού με γιατρούς, εξετάσεις, σέρβις αυτοκινήτου, ραντεβού με φίλους που έχεις καιρό να δεις… Πολύ φυσικό να αμελήσεις κάποια πράγματα. Όπως το να ψωνίσεις τα δώρα των Χριστουγέννων.

Αν κι εσύ δεν πρόλαβες να γράψεις γράμμα στον Άγιο Βασίλη· δεν έχεις τίποτα να βάλεις κάτω από το δέντρο για να ανταλλάξεις την Πρωτοχρονιά· δούλευες μέχρι τελικής πτώσης και δεν βρήκες χρόνο για ψώνια… Όχι, δεν χρειάζεται να πάθεις κρίση πανικού. Υπάρχει μια πολύ εύκολη λύση και δεν θα χρειαστεί καν να βγεις από το σπίτι. Γιατί φέτος, τα δώρα δεν θα τα φέρει ο Ρούντολφ και το έλκηθρο, αλλά το efood. Ανά πάσα στιγμή, στην πόρτα σου! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τα καταστήματα, να χαζέψεις τις επιλογές και τις πολλές χριστουγεννιάτικες προσφορές τους πατώντας το φίλτρο xmas collection και να βρεις τι ταιριάζει σε κάθε περίσταση.

Σε κάλεσαν σε απρόσμενο ρεβεγιόν; Φυσικά και δεν θα πας με άδεια χέρια. Τι εντύπωση θα δώσεις; Ακόμα και αν πρόκειται για πολύ κοντινούς σου ανθρώπους, πάντα πρέπει να εμφανιστείς με το κατιτίς σου. Τι όμως; Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις αποφεύγουμε τα προσωπικά δώρα και προσφέρουμε κάτι που να έχει μια γιορτινή αίσθηση, όπως μια ανθοδέσμη ή ένα γλυκό. Μπες στο efood, ψάξε το ανθοπωλείο GreenArt στο Περιστέρι και θα βρεις υπέροχες ιδέες, από ανθοδέσμες μέχρι χριστουγεννιάτικα στεφάνια με φυσικά ή αποξηραμένα λουλούδια, από 12 έως 25 ευρώ.

Για τον παιδικό σου φίλο που χώρισε και πρέπει να μάθει να μαγειρεύει, για μια φίλη σου που έφυγε από το πατρικό της για να μείνει σε δικό της σπίτι ή για την κολλητή σου που δεν χάνει ευκαιρία να δοκιμάσει όλα τα νέα εστιατόρια, ψάξε για ένα γαστρονομικό δώρο. Θα πρότεινα ένα βιβλίο συνταγών από τα Nakas Book House (με 7 καταστήματα στην Αθήνα, σίγουρα μέσω του efood θα βρεις κάποιο που να εξυπηρετεί την περιοχή σου). Κι αν θέλεις κάτι πιο δημιουργικό, σχεδίασε μια γκουρμέ εμπειρία ειδικά για εκείνους. Παράγγειλε διάφορα τυριά και αλλαντικά από το Athenian deli στο Θησείο, βάλε ένα κρασί να παγώνει και κάλεσέ τους να τα απολαύσετε παρέα..

Και τι παίρνεις στον προϊστάμενο που θέλεις να εντυπωσιάσεις; Ο κανόνας λέει ότι για ανθρώπους με τους οποίους έχουμε επαγγελματική σχέση και δεν τους γνωρίζουμε καλά, τα προσωπικά δώρα πρέπει να αποφεύγονται. Δεν ξέρεις το γούστο τους, τα χόμπι τους, το σπίτι τους, άρα το σωστό είναι να κινηθείς σε ουδέτερο πεδίο. Μια ασφαλής λύση είναι ένα καλό κρασί ή ποτό. Στην Κάβα Καραλής θα βρεις ωραίες επιλογές από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα και μια μεγάλη επιλογή σε ουίσκι.

Για τη λιχούδα μαμά, τι άλλο από το αγαπημένο της μιλφέιγ από το πειραιώτικο ζαχαροπλαστείο Μελιστάλακτο, που συναρμολογείται τη στιγμή της παραγγελίας και φτάνει ολόφρεσκο.

Κι επειδή όλο και κάποιο πιτσιρίκι θα δείτε μέσα στις γιορτές, το γνωστό παιχνιδάδικο του Αλίμου Toys Center είναι κι αυτό στο efood και προσφέρει τα πάντα, από φιγούρες ηρώων μέχρι επιτραπέζια και από κούκλες Barbie μέχρι Playmobil.

Ε, ναι λοιπόν! Φέτος, οι χριστουγεννιάτικες αγορές θα είναι πιο εύκολες από ποτέ. Χωρίς κόπο, χωρίς ουρές, χωρίς άγχος, θα βρεις τα πάντα μέσα από την οθόνη του κινητού σου. Μπες στο efood, πάτα το φίλτρο xmas collection και αγόρασε ποτά, γλυκά, δώρα και ό,τι χρειάζεσαι για τις ημέρες των εορτών και για το γιορτινό τραπέζι.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών