ΑΓΟΡΑ PROMOTED

Μπαχαρικά, βότανα και πρωτότυπα δώρα με ένα κλικ στην πόρτα σας!

Το Baharat.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με μεγάλη ποικιλία μπαχαρικών, βοτάνων, τσαγιού και άλλων επιλεγμένων ελληνικών προϊόντων.

02.12.2022
Μπαχαρικά, βότανα και πρωτότυπα δώρα με ένα κλικ στην πόρτα σας!

Το Baharat.gr στέλνει όλα τα προϊόντα σε όλη την Ελλάδα και εγγυάται τη μοναδική ποιότητά τους, αφού εισάγονται απευθείας από τις χώρες παραγωγής τους, προσφέροντάς ατελείωτη φρεσκάδα, γεύση & άρωμα σε κάθε σας κλικ.

Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό «μπαχαράδικο» με πολύ διαφορετικό χαρακτήρα από τα κλασικά μαγαζιά μπαχαρικών και τσαγιού. Βασίστηκε στην Πανεμπορική, την εταιρεία εισαγωγής του, για τη μεγάλη του γκάμα αλλά εξελίχθηκε ακολουθώντας τις τάσεις του μέλλοντος και έφτιαξε ηλεκτρονικά ράφια στα οποία παρουσιάζει τα ολόφρεσκα μπαχαρικά του από όλο τον κόσμο.

Τα μπαχαρικά έρχονται ολόκληρα και υπόκεινται σε επεξεργασία σε ειδικούς σπαστήρες και μύλους στις εγκαταστάσεις τους στον Ταύρο. Εκεί χονδροτρίβονται, γίνονται σκόνη ή χαρμανιάζονται σε μείγματα, όπως το μείγμα για το κοτόπουλο, το baharat για τα κοκκινιστά, και το μείγμα θαλασσινό με μαϊντανό, δυόσμο, σκόρδο, δενδρολίβανο, κόλιανδρο και πιπέρι, που ταιριάζει πολύ στο ψητό ψάρι και το αγαπημένο όλων Caribbean mix για την μπολονέζ.

Από τη Βραζιλία έρχεται το ροζ πιπέρι και από το Βιετνάμ πράσινο, μαύρο και λευκό, από τη Μαδαγασκάρη γνήσια βανίλια, καπνιστή πάπρικα από την Ισπανία και μαύρο σινάπι από την Ολλανδία. Από την Ινδονησία έρχεται μια απίθανη κανέλα, από Τουρκία σουμάκ, μαχλέπι και κύμινο κι απ’ τις Κομόρες γαρύφαλλο. Εστραγκόν παραλαμβάνεται από την Αίγυπτο, τζίντζερ από την Κίνα κι από τη Συρία κόλιανδρο που μοσχομυρίζει.

Η Ινδία προμηθεύει με κακουλέ και κιτρινόριζα για χρώμα, τσιμένι και τσίλι για τα πικάντικα, μέχρι μοσχοκάρυδο, κάρυ και εκλεκτό γκαράμ μασάλα.

Ελληνικής προέλευσης είναι τα αρωματικά: δίκταμο, ρίγανη, τσάι του βουνού και φασκόμηλο, από τη Χίο η μαστίχα, απ’ την Κοζάνη ο κρόκος από την Ήπειρο το σαλέπι.

Από τις γεύσεις του τσαγιού αγαπημένα είναι το μαύρο χριστουγεννιάτικο τσάι, το τσάι της μακροζωίας,  το πράσινο μαγεμένο δάσος, τσάι φρούτων ευτυχία και το βοτανικό «θεοί του Ολύμπου».

Στο Baharat.gr θα βρείτε επίσης αξεσουάρ τσαγιού κούπες και τσαγιέρες, φίλτρα μεταλλικά και χάρτινα για να απολαμβάνεται το τσάι σας στο σπίτι. Τέλος, υπάρχουν επιλεγμένα μέλια, εκλεκτά γλυκά κουταλιού και μαρμελάδες, κάπαρη και καπαρόφυλλο Σαντορίνης, προϊόντα μαύρου σκόρδου, λάδια τρούφας και ολόκληρες τρούφες της, σοκολάτες και πολλά ακόμα είδη Ελλήνων παραγωγών. Για την διασκέδαση των παιδιών και τις ζαχαροπλαστικές δημιουργίες σας έχουμε μια ποικιλία sprinkles και κας κας για την διακόσμηση των γλυκών σας καθώς και ζαχαρόπαστα , χρώματα ζαχαροπλαστικής και κουπατ!

Τα προϊόντα έρχονται μέσω μιας παραγγελίας στο e-shop του baharat.gr στο σπίτι σας ή στην επιχείρησή σας, με όσο το δυνατόν πιο άμεση παράδοση από 1 έως 2 ημέρες με την εταιρεία courier που συνεργαζόμαστε.

Οι στόχοι του Baharat.gr είναι απλοί: Ποιότητα και απόλυτη εξυπηρέτηση με σταθερή ικανοποίηση της πελατείας του, όχι μόνο όσον αφορά την αγορά των ειδών που διαθέτει, αλλά και σχετικά με την ενημέρωση, την παροχή συμβουλών ή συνταγών και την καλλιέργεια φιλικών και διαχρονικών σχέσεων με τους πελάτες.

Με αγάπη στο αντικείμενο, θα προσθέσει την ιδιαίτερη γεύση στις γαστριμαργικές σας δημιουργίες, θα σας ανακουφίσει από τη σωματική ή ψυχική κούραση και θα απαλύνει πόνους ή ενοχλήσεις με τη χρήση βοτάνων δοκιμασμένων μέσα από το πέρασμα των αιώνων.

Ας μην ξεχνάμε όμως ότι οι χρήσεις των μπαχαρικών είναι πολλές και καθημερινές. Στη μαγειρική αποτελούν το απαραίτητο συστατικό σχεδόν κάθε συνταγής. Το Baharat.gr σας εξασφαλίζει την ποιότητα και τη φρεσκάδα που κάνουν πάντα τη διαφορά με τιμές κεντρικής αγοράς και δίνει τη δυνατότητα να την απολαύσουν σε κάθε γωνία της Ελλάδας, της Κύπρου και της υπόλοιπης Ευρώπης.

Τέλος, αναλαμβάνει την προετοιμασία προσωπικών και εταιρικών δώρων με βάση τα είδη του, γεγονός που τα διαφοροποιεί, προσδίδει ενδιαφέρον και προσωπικότητα μαζί με χρηστικότητα που θα εκτιμηθεί από φίλους, ή συνεργάτες.

Μεγάλη ποικιλία δώρων, μικρών ή μεγάλων teabox & spicebox με απίθανους συνδυασμούς, παρουσιάζεται στον σύνδεσμο του site https://baharat.gr/category/christmas/christoygenniatika-dora/

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών