ΑΓΟΡΑ PROMOTED

Νέο Miele Experience Center στην Αθήνα: H εμπειρία του αύριο, σήμερα!

Πως αλήθεια φανταζόσαστε το μέλλον; Σίγουρα καινοτόμο, τεχνολογικά προηγμένο, κυρίως στηριγμένο στις αρχές της βιωσιμότητας και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον.

22.11.2022| Updated: 23.11.2022
Νέο Miele Experience Center στην Αθήνα: H  εμπειρία του αύριο, σήμερα!

Οι μεγάλες αλλαγές συνήθως ξεκινούν από τον προσωπικό σας χώρο. Mε συσκευές που προβλέπουν τις ανάγκες σας, τις καλύπτουν απόλυτα, που διαρκούν στο χρόνο. Θέλετε επίσης να είναι εύχρηστες, γρήγορες, με την μεγαλύτερη απόδοση και κυρίως λιγότερο κοστοβόρες. Με τη Miele ανακαλύπτετε σήμερα όσα επιθυμούσατε για το μέλλον.  ‘Εναν μοναδικό κόσμο καινοτομίας και τεχνολογικής υπεροχής.

Στο νέο Miele Experience Center μπορείτε να ανακαλύψετε μοναδικά, καινοτόμα προϊόντα:

  • Με διαισθητική τεχνολογία
  • Που διαρκούν στον χρόνο για πάνω από 20 χρόνια
  • Που σέβονται το περιβάλλον με υψηλή ενεργειακή απόδοση
  • Μοναδικής κατασκευαστικής δεξιοτεχνίας και σχεδιασμού
  • Υψηλής ποιότητας

Η Miele σας προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά τα πιο προηγμένα μοντέλα της και να ανακαλύψετε την μοναδική τεχνολογία τους σε μία μοναδική & premium εμπειρία. Επιπλέον έχετε την ευκαιρία να μάθετε πως λειτουργούν αρμονικά οι συσκευές της Miele μεταξύ τους για απόλυτη ευκολία και μαγειρική #BeyondOrdinary.

Θα περιηγηθείτε σε ένα ταξίδι ταχύτητας & υγιεινής διατροφής με τους συνδυαστικούς φούρνους ατμού Miele.

Premium design και επιδόσεις σε ένα! Με τον συνδυασμό εστίας & απορροφητήρα στην συσκευή KMDA.

Γνωρίστε την πιο ισχυρή ηλεκτρική σκούπα Triflex HX2, ιδανική ακόμα και για τις τρίχες των 4ποδων φίλων μας.

Βιωσιμότητα, ενεργειακή απόδοση, προσφορά στο περιβάλλον & υγιεινή με τις χαμηλότερες καταναλώσεις στην αγορά από τα πλυντήρια ρούχων της Miele. Επίσης έχουν τον μοναδικό στην αγορά κυψελωτό κάδο που μπορεί να πλύνει ακόμα και ένα τριαντάφυλλο χωρίς να καταστραφεί. Φανταστείτε τα ρούχα σας!

Όλα αυτά, ζώντας την απόλυτη ταχύτητα και ευκολία χειρισμών των συσκευών, μέσω του Miele App.

Το νέο Miele Experience Center μπορεί να ικανοποιήσει κάθε σας ανάγκη τόσο με την τεράστια συλλογή και  διαθεσιμότητα των προϊόντων όσο και των λύσεων τεχνολογίας.

Μόλις άνοιξε τις πύλες του και σας περιμένει σε έναν φιλόξενο χώρο που αντανακλά το κορυφαίο design και τη μοναδική ποιότητα, στο οποίο μάλιστα θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις και βιωματικά events! Παράλληλα, το εξειδικευμένο προσωπικό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το σπίτι που ονειρευόσαστε και θα είναι στη διάθεση σας για να δώσει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα.

 

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών