ΑΓΟΡΑ

Γλυκιά Σαρακοστή

Τα «νηστίσιμα» του ζαχαροπλαστείου «Φύσις»

02.03.2017

Πού βρίσκεται το μυστικό ενός καλού σιμιγδαλένιου χαλβά; Στο σωστό καβούρδισμα και στα αγνά υλικά. Αν σας αρέσει το συγκεκριμένο γλύκισμα, τα ζαχαροπλαστεία «Φύσις» έχουν μεριμνήσει και για τα δύο. Θα τον βρείτε είτε σκέτο(με χονδρό και ψιλό σιμιγδάλι από επιλεγμένα σκληρά ελληνικά σιτάρια), με ξηρούς καρπούς, κανέλα και βιολογική καστανή ζάχαρη είτε «σοκολατένιο», με επικάλυψη σοκολάτας υγείας και καβουρδισμένο ελληνικό αμύγδαλο. Εκτός από τον «πρωταγωνιστή» των ημερών θα βρείτε, όμως, και μια σειρά άλλων νηστίσιμων γλυκών. Σε δυο εκδοχές, επίσης, (σκέτες ή με επικάλυψη σοκολάτας υγείας), νοστιμότατες τρούφες καρύδας.

Στην «συλλογή» των σαρακοστιανών του «Φύσις» περιλαμβάνονται ακόμη μυρωδάτα αμυγδαλωτά με ανθόνερο (φτιαγμένα με βιολογική καστανή ζάχαρη), cookies με ταχίνι, φλογέρες με γέμιση σοκολάτας και ξηρούς καρπούς, πολίτικο ισλί, μαρόν γκλασέ, ποτηράκια μους σοκολάτας bitter χωρίς ζάχαρη με φυστικοβούτυρο και κομματάκια σοκολάτα, αλλά και μπισκότα, κέικ ελαιολάδου, μπάρες δημητριακών καθώς και πάστες και τούρτες με χυμό αγαύης αντί για ζάχαρη. ‘Ολα φτιαγμένα με ποιοτικές πρώτες ύλες – εκτός των άλλων, χρησιμοποιούν πάντα βιολογικό αλεύρι και ελληνικούς ξηρούς καρπούς.


Λεωφ. Μεσογείων 450, Αγ. Παρασκευή Τ/ 210-60.90.740
Λεωφ. Κηφισίας 98, Μαρούσι Τ/211-40.69.267
www.fisis.gr

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών