ΑΓΟΡΑ

Ourse – Γεμιστές σοκολάτες

Κομψοτεχνήματα οι σοκολατένιες ράβδοι του Ourse, που υπογράφει ο εξαιρετικός ζαχαροπλάστης Σπύρος Πεδιαδιτάκης. Εμείς μπορεί να βλέπουμε μια σκουρόχρωμη επιφάνεια, αλλά κάθε ένα από αυτά …

23.02.2021
Φωτογραφία: Αντωνία Καττή

Κομψοτεχνήματα οι σοκολατένιες ράβδοι του Ourse, που υπογράφει ο εξαιρετικός ζαχαροπλάστης Σπύρος Πεδιαδιτάκης. Εμείς μπορεί να βλέπουμε μια σκουρόχρωμη επιφάνεια, αλλά κάθε ένα από αυτά τα μπαστουνάκια έχουν ιδιαίτερο κόπο για να φτιαχτούν. Το ένα έχει γεύση passion fruit και τραγανή υφή από μπισκότο βουτύρου, ελαφρώς αλμυρό, πολύ ισορροπημένο. Το άλλο είναι ταμάμ για τους πραλινομανείς, με μαλακή βανιλένια καραμέλα, καραμελωμένα φουντούκια και pâte à tartiner, μια χειροποίητη πραλίνα φουντουκιού, και σοκολάτα τζιαντούγια. Αν κρατηθείτε και αφήσετε την μπουκιά να λιώσει στη γλώσσα σας, θα νιώσετε όλες τις υφές και το γευστικό βάθος του ξηρού καρπού. Προσωπικό αγαπημένο αυτό με το στολίδι μαρέγκας. Χειροποίητη πραλίνα από φιστικάκι peanut και σοκολάτα γάλακτος. Διατηρούνται κάλλιστα και σε κοσμηματοθήκη!

Κόστος: 7,50 € έκαστη, Μυστρά 39, Γλυφάδα, Τ/212-10.67.019

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών