ΠΡΟΪOΝΤΑ

Το γκαζάκι ενηλικιώθηκε και έγινε πολυεστία!

Οι 5 λόγοι που το λατρέψαμε: 1. Εχει σταθερή βάση. Δεν φοβόμαστε πλέον μήπως φυσήξει ή το σπρώξουμε και πέσει. 2. Διαθέτει μικρό και μεγάλο …

09.03.2017| Updated: 25.06.2021
Το γκαζάκι ενηλικιώθηκε και έγινε πολυεστία!

Οι 5 λόγοι που το λατρέψαμε: 1. Εχει σταθερή βάση. Δεν φοβόμαστε πλέον μήπως φυσήξει ή το σπρώξουμε και πέσει. 2. Διαθέτει μικρό και μεγάλο καυστήρα και τις ανάλογες βάσεις, έτσι ώστε με την ίδια ευκολία να βάλουμε από μπρίκι και τηγάνι μέχρι κατσαρόλα. 3. Μεταφέρεται παντού, από τον πάγκο και το τραπέζι της κουζίνας μέχρι τη βεράντα, το μπαλκόνι, την αυλή ή την εξοχή. Φανταστείτε: ψήνουμε στο μπάρμπεκιου και δίπλα στην πολυεστία τηγανίζουμε πατάτες ή ετοιμάζουμε μια σάλτσα. 4. Είναι γρήγορο και δυνατό! Αν και η φιάλη του είναι μικρή, η ισχύς του είναι μεγάλη (2.850W) και μπορούμε να ετοιμάσουμε υπέροχα γεύματα στο πι και φι. 5. Μπορούμε εύκολα και με ασφάλεια να αλλάξουμε τη φιάλη, χάρη στο σύστημα easy click.


Την πολυεστία elgreco βρίσκουμε στην τιμή των 80 € περίπου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.elgreko-creations.gr και σε μεγάλα σούπερ μάρκετ, όπως Σκλαβενίτης, My Market, Γαλαξίας, Μασούτης, αλλά και στα Νotos Home και Δημητριάδης stores.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών