ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Andaman: Το Απόλυτο Τhai  Βar Restaurant!

Mια ανάσα από την Πειραιώς σας υποδέχεται το γνωστό πλέον κατακόκκινο κτίριο με την υπέροχη ταράτσα για τις ζεστές βραδιές της άνοιξης και του καλοκαιριού, με ιδιαίτερη …

06.03.2017| Updated: 25.06.2021
Andaman: Το Απόλυτο Τhai  Βar Restaurant!

Mια ανάσα από την Πειραιώς σας υποδέχεται το γνωστό πλέον κατακόκκινο κτίριο με την υπέροχη ταράτσα για τις ζεστές βραδιές της άνοιξης και του καλοκαιριού, με ιδιαίτερη διακόσμηση από χρώματα και αρώματα Ταϊλάνδης που έχουν στόχο την τέρψη των αισθήσεων.

Ήταν αυτή η ιδιαίτερη αδυναμία μας στην ελαφριά και υγιεινή Ταϊλανδέζικη κουζίνα που μας οδήγησε να δημιουργήσουμε ένα ζεστό, ατμοσφαιρικό, και φιλόξενο χώρο, όπως είναι το Andaman Thai Bar Restaurant.

Σκοπός μας, να μοιραστούμε την αγάπη μας αυτή με όλους όσους χαρακτηρίζονται ως «περιπετειώδεις γαστρονομικοί περιηγητές» και ψάχνουν έναν ιδιαίτερο και πρωτότυπο χώρο που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Το Andaman Thai Bar Restaurant διαμορφωμένο με εξωτικές χειροποίητες πινελιές και προσωπική δουλειά προορίζεται να μας ταξιδέψει σε εξωτικές γεύσεις με μεθυστικά χρώματα και αρώματα που αναδύονται από μια κουζίνα που μοιάζει με ζωντανό οργανισμό και εξελίσσεται σε βάθος χρόνου. Εδώ το Yin και το Yang, τα δύο στοιχεία, συναντιούνται και καθώς παίρνουν ενέργεια από διαφορετικές πηγές, δημιουργούν ισορροπία και αρμονία, απολαμβάνοντας το παιχνίδι των υφών. Η Ταϊλανδέζικη κουζίνα οφείλει να είναι οικονομικά προσιτή έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα όλοι όσοι αγαπούν το απλό νόστιμο φαγητό της να ταξιδέψουν στα γευστικά της μονοπάτια. Αυτός είναι ο στόχος και η φιλοσοφία του Andaman Thai Bar Restaurant.  

Το Andaman σας ταξιδεύει προσφέροντας χειροποίητες συνταγές και κοκτέιλ, δημιουργίες ξεχωριστές, εξωτικές, προσιτές  με την υπόκρουση μουσικών από όλο τον κόσμο, σε ένα περιβάλλον χαλαρό, φιλικό, καθημερινό.  Ένας συναρπαστικός κόσμος γεύσεων, και γαστρονομικών απολαύσεων φτιαγμένος από απλά υλικά. Ατμοσφαιρικό, ταξιδιάρικο, ερωτικό, αυτό είναι το Andaman.


 

Ώρες λειτουργίας: Δευ – Σαβ : 20:00 – 2:00 Κυρ: 13:00 – 2:00

Τηλ επικοινωνιας +30 694 66 09 414 | +30 211 2104939, Πειραιώς 187 Αλόπης 65, Κάτω Πετράλωνα, 11853 Αθήνα

www.facebook.com/andaman.grwww.instagram.com/andaman_thai/

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών