ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ένα Speakeasy Bar στο πλαίσιο του Athens Bar Show 2022

Στις 8 Νοεμβρίου έγινε το παγκόσμιο λανσάρισμα του Blanton’s Special Edition 2022 - Char No. 4 στην Ελλάδα στο Teddy’s Speakeasy μπαρ κατά τη διάρκεια του Athens Bar Show!

17.11.2022
Ένα Speakeasy Bar στο πλαίσιο του Athens Bar Show 2022

Για πρώτη χρονιά, η εταιρεία Grains2Drops συμμετείχε στο Athens Bar Show με το Blanton’s The Original Single Barrel Bourbon Whiskey. Εκεί, δημιούργησε ένα καινοτόμο περίπτερο τύπου Speakeasy Bar – το Teddy’s Speakeasy – και χάρισε στους επισκέπτες της ένα γευστικό ταξίδι στον κόσμο του Blanton’s, του πρώτου και πλέον Premium Single Barrel Bourbon στην παγκόσμια αγορά.

Προσκλεκλημένοι της G2D ήρθαν οι βραβευμένοι Giovanni Tavano – Senior Bartender από την Ibiza και ο Rastislav Rasty Kasár – London Coffee Masters ’22 Champion & UK Coffee in Good Spirits ’22 Champion. Ετοίμασαν μοναδικά Blanton’s Cocktails & Coffee Mix που έμειναν αξέχαστα σε περισσότερους από χίλιους επισκέπτες του Blanton’s by Grains2Drops.

Στις 8 Νοεμβρίου, έγινε το Παγκόσμιο Launch του Blanton’s Special Edition 2022 – Char No. 4 στην Ελλάδα στο Teddy’s Speakeasy της G2D κατά τη διάρκεια του Athens Bar Show! H εταιρεία γιόρτασε το launch με την κλήρωση ενός Char No. 4 2022 αξίας 2.500€!

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε μονόωρο Masterclass εκπαίδευσης και γευσιγνωσίας από τον Antony Mills – Blanton’s & τον Aaron Lawrence – Global Brand Ambassador με θέμα “The Blanton’s Tradition and the role of Blanton’s Bourbon in shaping modern bourbon history”.

Το Teddy’s Speakeasy συνεχίζει την πορεία του ως το Whiskey Shop της Grains2Drops στην περιοχή Αργυρούπολη-Ελληνικό (Θουκυδίδου 4, 16452). Ενα μπαρ ειδικά για τους λάτρεις συλλεκτικών, σπάνιων και premium ποτών και πούρων κι εκλεκτών προϊόντων, όπως είναι το χαβιάρι και το προσούτο.

Η Grains2Drops είναι ο αποκλειστικός εσαγωγέας & διανομέας του Blanton’s στην Ελλάδα και την Κύπρο για ολόκληρη τη σειρά Blanton’s, συμπεριλαμβανομένων των special και limited editions.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών