ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Εντατικά Προγράμματα Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής για Ερασιτέχνες από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση του γευστικού σας στόχου, που δεν είναι άλλος, από το να μαγειρεύετε …

02.02.2017| Updated: 25.06.2021
Εντατικά Προγράμματα Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής για Ερασιτέχνες από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος LE MONDE σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση του γευστικού σας στόχου, που δεν είναι άλλος, από το να μαγειρεύετε και να φτιάχνετε γλυκά σαν επαγγελματίες! 

Το  Intensive Chef Course & το Intensive Pastry Chef Course υπόσχονται να σας μυήσουν στον μαγικό κόσμο της επαγγελματικής γαστρονομίας, ξεκινώντας από την αρχή. 

Τα μαθήματα, διάρκειας 9 ωρών την εβδομάδα, πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένους εργαστηριακούς χώρους. Οι συμμετέχοντες υλοποιούν βήμα προς βήμα την κάθε συνταγή, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής του Εκπαιδευτικού Ομίλου LE MONDE και έρχονται σε επαφή με όλες τις βασικές πρώτες ύλες και τεχνικές. 

Διάρκεια κάθε προγράμματος: 6 εβδομάδες 

Διδακτική μέθοδος: 100% εργαστηριακό πρόγραμμα Έναρξη τμημάτων:

  • Εντατικό πρόγραμμα ζαχαροπλαστικής για ερασιτέχνες – Intensive Pastry Chef Course, Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017
  • Εντατικό πρόγραμμα μαγειρικής για ερασιτέχνες – Intensive Chef Course, Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 210 8211700, [email protected].gr Εκπαιδευτικός όμιλος LE MONDE Θεσσαλονίκης 45, Μοσχάτο (ακριβώς απέναντι από τον ΗΣΑΠ και παράλληλα στην οδό Πειραιώς), www.lemonde.edu.gr, www.lemondecentre.gr

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών