ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΕΟΣ Σάμου: Συμμετοχή στην έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018

Οι λάτρεις της γεύσης έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά ένα πραγματικό γευστικό-οινικό ταξίδι.

25.01.2018| Updated: 25.06.2021
ΕΟΣ Σάμου: Συμμετοχή στην έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018

Οι λάτρεις της γεύσης έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά ένα πραγματικό γευστικό-οινικό ταξίδι.

Από την Παρασκευή 26 έως και τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στα πλαίσια της έκθεσης ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018 επισκέπτες αλλά και επαγγελματίες του οίνου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να απολαύσουν τα πολυβραβευμένα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου. Επισκεφθείτε το Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό όπου θα βρείτε τους οίνους του ΕΟΣ Σάμου στο Περίπτερο της Περιφέρειας Β. Αιγαίου (θέση Β 44 – Β 46).

Παράλληλα, στο κεντρικό event «Πίνουμε Ελλάδα – DRINK MEZZE», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου από τις 19.00 εώς τις 21.00, μια ξεχωριστή εμπειρία περιμένει τους επισκέπτες. Ο ταλαντούχος bartender Κώστας Μπάσης – ο οποίος και επιμελείται το event – μαζί με την ομάδα του, θα δημιουργήσουν απολαυστικά cocktails με βάση το σαμιώτικο μοσχάτο, το οποίο θα συνδυαστεί δημιουργικά με ιδιαίτερα αποστάγματα και ελληνικά βότανα.

Η απόλαυση όμως δεν τελειώνει εδώ, αφού η παράλληλη εκδήλωση «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» θα γεμίσει αρώματα και γεύσεις από τα πιο εκλεκτά ελληνικά προϊόντα χάρη στον καταξιωμένο chef Λευτέρη Λαζάρου, ο οποίος θα επιμελείται το food pairing με ειδικές γαστρονομικές δημιουργίες από την κουζίνα του. Τον ίδιο θα συνοδεύει μια έμπειρη ομάδα από chef και μάγειρες.

Εάν έχετε προγραμματίσει να βρεθείτε στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018 μη χάσετε την απόλυτη ευκαρία να γευτείτε και να απολαύσετε τα μοναδικά και βραβευμένα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου.

*Η εμπορική διάθεση όλων των προϊόντων του ΕΟΣ Σάμου γίνεται από την Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε.

www.samiaampelos.grwww.samoswine.gr

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών