ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Φούρνοι πίτσας OONI… Φτιάξε την πιο νόστιμη Ναπολιτάνικη πίτσα σε 60’’

Πως θα σου φαινόταν αν σου λέγαμε ότι μπορείς να απολαύσεις αυθεντική Ιταλική πίτσα σε μόλις 1 λεπτό; Κι όμως γίνεται!

08.10.2021| Updated: 12.10.2021
Φούρνοι πίτσας OONI…  Φτιάξε την πιο νόστιμη Ναπολιτάνικη πίτσα σε 60’’

Οι πρωτοποριακοί φούρνοι πίτσας της Ooni, ήρθαν το 2021 στην Ελλάδα για να μας καταπλήξουν. Με μοναδικό σχεδιασμό, compact μέγεθος που τους κάνει πλήρως φορητούς και απίστευτη ταχύτητα, οι φούρνοι της Ooni υπόσχονται να σε εντυπωσιάσουν με το ασύγκριτο γευστικό αποτέλεσμα που θα σου εξασφάλιζε ένας παραδοσιακός ξυλόφουρνος. Τα 5 διαφορετικά μοντέλα της μάρκας, θα σε κάνουν να διαγράψεις το τηλέφωνο ακόμα και του καλύτερου Ιταλικού εστιατορίου, καθώς ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό λάτρη της πίτσας! Επιπλέον, είσαι ελεύθερος να επιλέξεις εσύ την καύσιμη ύλη που θα χρησιμοποιήσεις, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Karu 16

Ο φούρνος πίτσας Ooni Karu 16, είναι ο απόλυτος συνδυασμός της απόλαυσης του να μαγειρεύεις σε εξωτερικό χώρο με την ευελιξία του να επιλέγεις εσύ την καύσιμη ύλη που θα χρησιμοποιήσεις! Τροφοδότησε με ξύλο ή κάρβουνο για καπνιστή γεύση, ή υγραέριο (με τη χρήση του ειδικού καυστήρα Ooni Karu 16) για απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας κατά το μαγείρεμα και ψήσε πίτσες έως 40 εκ. σε μόλις 60’’. Προθερμαίνεται σε χρόνο ρεκόρ 15 λεπτών και χάρη στο κέλυφος από ανθρακούχο χάλυβα εγγυάται άριστη συγκράτηση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του. Η ενσωματωμένη πόρτα του με πυρίμαχο τζάμι και θερμόμετρο, σου εξασφαλίζουν διαρκή επίβλεψη κατά το μαγείρεμα, ευκολία στη χρήση και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Fyra 12

Ο Ooni Fyra 12, θα σε κάνει να τον λατρέψεις! Σε 15 μόλις λεπτά είναι έτοιμος για να μαγειρέψεις σε θερμοκρασίες που φτάνουν τους 500°C (932°F), στο μπαλκόνι, τον κήπο σου ή την εξοχή, καθώς με βάρος 10 κιλά και πτυσσόμενα πόδια, πάει όπου θες. Ο έξυπνος θάλαμος pellet τροφοδοτεί αυτόματα την απαιτούμενη ποσότητα, που σε συνδυασμό με τη φυσική τους απόδοση θα σου εξασφαλίσουν ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας με το μέγιστο χρόνο καύσης, ώστε να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου αυθεντική πίτσα ναπολιτάνικου στιλ σε μόλις 60”.

Karu 12

Κατέκτησε την τέχνη της πίτσας! Με καύσιμο από πραγματικό ξύλο ή κάρβουνο, ο Ooni Karu 12 σου επιτρέπει να μαγειρέψεις αυθεντική πίτσα, όπως θα μαγείρευες σε έναν παραδοσιακό ξυλόφουρνο, σε μόλις 60”. Διαθέτει σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι και μόνωση από κεραμικές ίνες που τον κάνουν πανίσχυρο. Και το καλύτερο; Μπορείς να μετατρέψεις το φούρνο πίτσας Ooni Karu 12 σε ένα φούρνο πίτσας υγραερίου, προσαρμόζοντας τον ειδικό Καυστήρα Ooni Karu 12. ‘Όλα αυτά με βάρος μόλις 12 κιλά, που τον κάνουν πλήρως φορητό για να σε συνοδεύει σε όλες σου τις αποδράσεις.

Koda 12

Ο Koda 12 της Ooni είναι εδώ για να σε κακομάθει. Σχεδιασμένος για την απόλυτη ταχύτητα και ευκολία χρήσης ο φούρνος πίτσας Ooni Koda 12 έρχεται με καυστήρα υγραερίου και κουμπί ρύθμισης θερμοκρασίας που κάνει το μαγείρεμα παιχνίδι. 60” είναι αρκετά για να ψήσεις την πιο νόστιμη ναπολιτάνικη πίτσα που έχεις φάει ποτέ. Το κέλυφος του φούρνου είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας υλικά προσφέροντας την ανώτερη δυνατή συγκράτηση θερμότητας και αντοχή στις καιρικές συνθήκες, λειτουργεί με υγραέριο, φτάνει τους 500°C (932°F) και είναι έτοιμος να ψήσει εντός 10 λεπτών.

Koda 16

Απόλαυσε την ελευθερία του να φτιάχνεις υπέροχη πίτσα και πολλά άλλα με τον Ooni Koda 16 . Σχεδιασμένος για μεγάλες πίτσες 40εκ., νόστιμες μπριζόλες, ψάρια και λαχανικά, ο Koda 16 θα σου χαρίσει υπέροχα γεύματα για την οικογένεια ή την παρέα σου! Συνδυάζει εκπληκτικό σχεδιασμό με την άνεση του μαγειρέματος με υγραέριο και είναι έτοιμος να ψήσει σε μόλις 20 λεπτά, απλά με το γύρισμα ενός διακόπτη!

Μοναδικά αξεσουάρ για να γίνεις κι εσύ αληθινός Ναπολιτάνος Pizzaollo.

Accessories

Πάγκοι εργασίας, φτυάρια γυρίσματος πίτσας, εργαλεία κοπής πίτσας… Η Ooni σε εξοπλίζει με όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις το μαγείρεμα διασκέδαση.

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα OONI στο κατάστημα PSISTIS και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών