ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Gaia wines: Οινοτουρισμός στη Σαντορίνη και τη Νεμέα

Αν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε τη Νεμέα ή τη Σαντορίνη για τις φετινές σας διακοπές, μην αμελήσετε να κάνετε κράτηση για μια οινική δοκιμή στα επισκέψιμα οινοποιεία της Gaia Wines.

23.07.2021| Updated: 26.07.2021
Gaia wines: Οινοτουρισμός στη Σαντορίνη και τη Νεμέα

Αν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε τη Νεμέα ή τη Σαντορίνη για τις φετινές σας διακοπές, μην αμελήσετε να κάνετε κράτηση για μια οινική δοκιμή στα επισκέψιμα οινοποιεία της Gaia Wines. Περιηγηθείτε στις εγκαταστάσεις των οινοποιείων, μάθετε περισσότερα για την παραγωγή των κρασιών και απολαύστε μια ξεχωριστή οινική εμπειρία!

Με φόντο το Αιγαίο, το οινοποιείο της Σαντορίνης βρίσκεται σε ένα πετρόχτιστο βιομηχανικό κτίριο των αρχών του περασμένου αιώνα, στη θέση Βραχειές, ανάμεσα στο Καμάρι και τον Μονόλιθο. Μοναδική αισθητική – κληρονομιά της προηγούμενης ταυτότητάς του ως παραδοσιακό «τοματάδικο» – σύγχρονα συστήματα οινοποίησης, ένα μικρό οξοποιείο και φυσικά τα πιο βραβευμένα κρασιά της ποικιλίας του Ασύρτικου, όπως ο «Θαλασσίτης», «Ασύρτικο της Γαίας– Wild Ferment» αλλά και το «Νυχτέρι της Γαίας», συνθέτουν ένα σκηνικό που αξίζει να δείτε!

Το οινοποιείο της Νεμέας, μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα, βρίσκεται στο χωριό Κούτσι και αποτελεί την ιδανική αφετηρία για ένα ταξίδι στην πολύτιμη κληρονομιά της ποικιλίας του Αγιωργίτικου. Δημιουργίες όπως το «Κτήμα Γαίας », το «Γαία S» αλλά και το «Αγιωργίτικο της Γαίας», εγγυώνται μια σπάνια γευστική εμπειρία. Περιηγηθείτε στους αμπελώνες, τους χώρους παραγωγής, εμφιάλωσης και παλαίωσης των κρασιών και συνεχίστε την εξόρμησή σας με μια επίσκεψη στο Μουσείο Περιβάλλοντος, τη λίμνη της Στυμφαλίας και το ναό του Δία στην αρχαία Νεμέα, για ένα ολοκληρωμένο και αξέχαστο βιωματικό ταξίδι.

Για κρατήσεις στη Σαντορίνη: https://gaiawines.gr/visit-santorini/ ή 2286-03.41.86
Για κρατήσεις στη Νεμέα: https://gaiawines.gr/visit-nemea/ ή 2746-02.20.57

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών