ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Jazz-Up Your Nights: η απόλαυση συναντά τη μουσική, σε τρεις μοναδικές jazz βραδιές!

Όταν οι μαγικές νότες της jazz μουσικής συναντούν τον αυθεντικό χαρακτήρα του Schweppes, τότε η απόλαυση και η διασκέδαση παίρνουν άλλες διαστάσεις. Για αυτό, λοιπόν, …

02.11.2017| Updated: 25.06.2021
Jazz-Up Your Nights: η απόλαυση συναντά τη μουσική, σε τρεις μοναδικές jazz βραδιές!

Όταν οι μαγικές νότες της jazz μουσικής συναντούν τον αυθεντικό χαρακτήρα του Schweppes, τότε η απόλαυση και η διασκέδαση παίρνουν άλλες διαστάσεις. Για αυτό, λοιπόν, το Schweppes, το αναψυκτικό – συνώνυμο της κομψότητας και των συνειδητοποιημένων επιλογών, μας προσκαλεί σε τρεις βραδιές διαφορετικές από τις άλλες και μας ζητά να ανακαλύψουμε τον «ήχο» που κρύβει μέσα του! Το μελωδικό ραντεβού δίνεται σε τρία ιδιαίτερα μαγαζιά της πόλης, όπου παρέα με την Jazz band Key Royale, το Schweppes θα μας ταξιδέψει σε μουσικά μονοπάτια. Η αρχή θα γίνει την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στο Minnie the Moocher, για το πρώτο Sound of Schweppes event, για να ακολουθήσουν το 48 Urban Garden την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου και το El Convento del Arte την Κυριακή 5 Νοεμβρίου.

Σύμβολο αυθεντικότητας και δροσιάς από το 1783, το Schweppes αποτελεί συνώνυμο του αληθινού στυλ και για μια ακόμη φορά πρωταγωνιστεί στις νύχτες μας με τον πιο μελωδικό τρόπο! Η απαράμιλλη γεύση των επιλογών Schweppes θα αναδειχθεί μέσα από μοναδικούς συνδυασμούς σε cocktails και mocktails (συνταγές χωρίς αλκοόλ) που θα ενθουσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές, ενώ οι βραδιές θα «ντυθούν» με τους ήχους και τις μελωδίες των Key Royale, οι οποίοι σκοπεύουν να παρασύρουν και να χαρίσουν δυνατές στιγμές στους λάτρεις της μουσικής και όχι μόνο.

Αφήστε τον ήχο της jazz να αφυπνίσει τις αισθήσεις σας και ανακαλύψτε τον αυθεντικό χαρακτήρα του Schweppes μέσα από μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης!

#SoundofSchweppes

Schweppes Bitter Lemon: τα συστατικά του Schweppes αναμειγνύονται μοναδικά με τα αρώματα του λεμονιού, δημιουργώντας ένα αναψυκτικό που δροσίζει ευχάριστα τον ουρανίσκο, αφήνοντας την πικρή, παιχνιδιάρικη επίγευση του λεμονιού στο στόμα.

Schweppes Ginger Ale: έχει καθιερωθεί ως η «σαμπάνια των αναψυκτικών» και αποτελεί βασικό προϊόν της μάρκας από το 1870. Έχει καταγωγή από την Αμερική και θα λατρεύουν όσοι αγαπούν τις δυνατές συγκινήσεις, αφού διακρίνεται από την έντονη και «πικάντικη» γεύση του ginger.

Διευθύνσεις και ώρες έναρξης των Sound of Schweppes events:

Minnie the Moocher: Τσακάλωφ 6, Κολωνάκι – Ώρα έναρξης στις 21.00
48 Urban Garden: Αρματολών & Κλεφτών 48, Αθήνα – Ώρα έναρξης στις 21.00
El Convento Del Arte: Βιργινίας Μπενάκη 7, Αθήνα – Ώρα έναρξης στις 21.30

Για περισσότερες πληροφορίες, ακολουθήστε το Schweppes στα Social Media :

Facebook: Schweppes for the Experienced
Instagram: Schweppes Greece

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών