ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μασούτης Scan&Shop: Εφαρμογή… Revolution στα e-Volution Awards!

H πρωτοποριακή εφαρμογή «SCAN&SHOP ΜΑΣΟΥΤΗΣ» διακρίθηκε στα «Lighthouse Ε-volution Awards 2017» όπου βραβεύθηκαν για έκτη συνεχή χρονιά οι καλύτερες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο & επιχειρείν. …

13.02.2017| Updated: 25.06.2021
Μασούτης Scan&Shop: Εφαρμογή… Revolution στα e-Volution Awards!

H πρωτοποριακή εφαρμογή «SCAN&SHOP ΜΑΣΟΥΤΗΣ» διακρίθηκε στα «Lighthouse Ε-volution Awards 2017» όπου βραβεύθηκαν για έκτη συνεχή χρονιά οι καλύτερες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο & επιχειρείν. Διακρίθηκε στην κατηγορία «Καινοτομία & Έρευνα / Καινοτομία Ηλεκτρονικού Επιχειρείν». 

H Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. καινοτομεί στην τεχνολογία για μια ακόμη φορά και εντυπωσιάζει. Tο SCAN&SHOP είναι μια εφαρμογή με την οποία ο καταναλωτής μπορεί να πραγματοποιεί online αγορές, σαρώνοντας τα αντίστοιχα QR codes του κάθε προϊόντος, τα οποία μπορεί να βρει σε φυλλάδια προσφορών και σε αφίσες σε στάσεις λεωφορείων. 

Tο SCAN&SHOP είναι η εφαρμογή από τον Μασούτη που αλλάζει τον τρόπο αγορών! 

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. επενδύει σε νέες τεχνολογίες ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητά της στο τόσο απαιτητικό περιβάλλον που δραστηριοποιείται. Τα βραβεία διοργανώθηκαν για έκτη συνεχή χρονιά από την εταιρεία Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA). Χορηγός Τίτλου των βραβείων είναι η Lighthouse, Χρυσός Χορηγός η ACS, ενώ τα βραβεία έχουν την υποστήριξη των κλαδικών φορέων HePIS, IAB Hellas, ΕΙΠ της ΕΕΔΕ και ΣΕΠΕ.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών