ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μία χώρα, μία μπύρα!

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 – Με νέα τηλεοπτική καμπάνια βρίσκεται στον αέρα η FIX Hellas, επισφραγίζοντας με τον πιο απλό, αυθόρμητο και συναισθηματικό τρόπο τον …

17.02.2017

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 – Με νέα τηλεοπτική καμπάνια βρίσκεται στον αέρα η FIX Hellas, επισφραγίζοντας με τον πιο απλό, αυθόρμητο και συναισθηματικό τρόπο τον ρόλο της όλα αυτά τα χρόνια, ως «η μπύρα των Ελλήνων». 

Η νέα ταινία πλημμυρίζει από το συναίσθημα αυθεντικών εικόνων, που συγκινούν με την απλότητά τους και αντανακλούν την ίδια στιγμή το πάθος για τη ζωή! 

Ο προορισμός που άξιζε τη διαδρομή, η χαρά, οι αξίες και οι σταθερές ανάμεσα στα μέλη μιας οικογένειας, η συγκίνηση, η λαχτάρα της προσμονής, τα ελληνικά έθιμα, η ανεπιτήδευτη γιορτή που καταλήγει να μας ξεσηκώνει… Στιγμές που φέρνουν κοντά μια ολόκληρη χώρα, με τη FIX Hellas πάντα παρούσα! 

Αυτό το αυθεντικό ελληνικό «ταξίδι», ντύνεται από τη μοναδική φωνή της Δήμητρας Γαλάνη, με το τραγούδι «Εκδρομή», του Ευστάθιου Δράκου και του Νίκου Μωραΐτη. 

Τη νέα καμπάνια της FIX Hellas εμπνεύστηκε η McVictor&Hamilton, ενώ την παραγωγή πραγματοποίησε η Stefi & Lynx, με σκηνοθέτη τον Αργύρη Παπαδημητρόπουλο. 

Απολαύστε τη νέα τηλεοπτική καμπάνια της FIX Hellas εδώ

Μία χώρα, μία μπύρα!

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών