ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ninnolo: Η διάσημη αυθεντική gelateria επιστρέφει

Χειροποίητο Ninnolo gelato και μία Italian all day experience με brunch, pinza, pasta, coffee στην Αγία Παρασκευή.

18.04.2022
Ninnolo: Η διάσημη αυθεντική gelateria επιστρέφει

Το Ninnolo, η διάσημη αυθεντική gelateria επιστρέφει στην Αγία Παρασκευή με ένα νέο κατάστημα γεμάτο γλυκές και αλμυρές ιταλικές γεύσεις. Σε έναν μοντέρνο χώρο η δροσιά του χειροποίητου Ninnolo gelato θα συναντά μία Italian all day experience με brunch, pinza, pasta, coffee. Η περιοχή αποκτά, έτσι, ένα νέο στέκι ξεγνοιασιάς και γαστρονομικής απόλαυσης για κάθε στιγμή της ημέρας.

Πρωταγωνιστής εκεί θα είναι, ασφαλώς, το μοναδικό κρεμώδες παγωτό Ninnolo. Μόνο από φρέσκο ελληνικό γάλα και χωρίς καθόλου κρέμα γάλακτος, βούτυρο και αυγά, ώστε τα λιπαρά του να είναι ελάχιστα και το δροσερό του άρωμα αυθεντικό. Πριν ή μετά απ’ αυτό, όμως, θα υπάρχει μία μεγάλη παρέλαση αλμυρών και γλυκών νοστιμιών σε συνδυασμούς προσαρμοσμένους σε όλα τα γούστα.

Στο menu περιλαμβάνονται επιλεγμένα προϊόντα μικρών παραγωγών, όπως τυριά και αλλαντικά που τα συνοδεύει χειροποίητο ψωμί ημέρας. Ακολουθούν τα φρέσκα ζυμαρικά κάθε τύπου. Και, βέβαια, η βασίλισσα Pinsa Romana originale! Η νέα τάση στην απόλαυση, με ζύμη που ωριμάζει για 72 ώρες για να προσφερθεί λαχταριστή, σε πρωτότυπες μείξεις διαφορετικών υλικών.

Τη γιορτή της γεύσης, ωστόσο, πλαισιώνουν κι άλλες λιχουδιές. Ας πούμε Pancakes, Εnergy Bowl, αυγά και BLT Sandwich ή Sandwich Pastrami με χυμούς για ένα πλήρες πρωϊνό. Αργότερα, μία Bellunga Salad με φακές και παγωμένη μπύρα από πολλές ετικέτες. Μετά, στο τραπέζι έρχονται οι περίφημες Ninnolo Amatriciana και Pinza cotto Fungi με εκλεκτά κρασιά. Και στο τέλος, η φινετσάτη Lemon Pie meringue.

Όλα αυτές οι ιδέες μάς περιμένουν από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ στο Ninnolo της Αγιας Παρασκευής. Όσα αγαπήθηκαν, ήδη, στην Κηφισιά, στο Κολωνάκι και στο River West έρχονται, τώρα, πάνω στην αγαπημένη πλατεία των Βορείων Προαστείων, στην οδό Ευεργέτου Γιαβαση 11. Σε ένα ραντεβού στο οποίο δύσκολα μπορεί να αργήσει κανείς…

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών