ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο νέος αγαπημένος προορισμός των foodies

Ξένη δημοσίευση

01.01.2013| Updated: 25.06.2021
Ο νέος αγαπημένος προορισμός των foodies

Το KGrill είναι η νέα πρόταση στη Βούλα από τον Όμιλο Καστελόριζο για τους λάτρεις του κρέατος. Η τοποθεσία του στην κεντρική πλατεία της Βούλας, σε συνδυασμό με το προσεγμένο αλλά χαλαρό περιβάλλον και τα τραπεζάκια έξω, δημιουργούν μια πιο οικεία και παρεΐστικη διάθεση.

Στο KGrill Voula η τέχνη του ψησίματος περνά σε νέους γαστρονομικούς ορίζοντες. Κάθε πιάτο είναι φτιαγμένο με μεράκι, αποκαλύπτοντας την απλότητα και μοναδικότητα της ελληνικής γαστρονομίας, με την εγγύηση του Ομίλου Καστελόριζο! Το μενού είναι βασισμένο στα εκλεκτά κρέατα ψημένα σε αυθεντικό ισπανικό φούρνο JOSPER και τη γνήσια ελληνική παράδοση, αποκαλύπτοντας την απλότητα και μοναδικότητα της ελληνικής γαστρονομίας, όπου το φρέσκο κρέας κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το μαγαζί παίζει στους ρυθμούς της προσιτής γαστρονομίας, κρατώντας την τέχνη του ψησίματος σε υψηλά επίπεδα με μεράκι και γνώση. Όλα τα κλασικά πιάτα έχουν την τιμητική τους στον κατάλογο: παραδοσιακό σουβλάκι σε καλαμάκι ή πίτα, ζουμερό ψητό κοτόπουλο, νόστιμο κεμπάπ, χωριάτικο λουκάνικο, χοιρινά μπριζολάκια και μια πλούσια ποικιλία κρεάτων για όλη την παρέα, με εντυπωσιακή παρουσίαση και πεντανόστιμες συνοδευτικές σάλτσες.

Πέραν τούτων όμως, το μενού περιλαμβάνει μια σειρά από απολύτως ξεχωριστές σπεσιαλιτέ, που κάνουν τη διαφορά: τρυφερή πικάνια, μοσχαρίσια μπιφτέκια που μοσχοβολούν με αυγά μάτια, λαχταριστό γιαουρτλού κεμπάπ, τηγανιά κοτόπουλου κρασάτη με εσπεριδοειδή, αλλά και αρκετά χορτοφαγικά γεύματα. Το KGrill είναι η νέα πρόταση στη Βούλα από τον Όμιλο Καστελόριζο για τους λάτρεις του κρέατος.

Με την σφραγίδα του Ομίλου Καστελόριζο, που αποτελεί πια σήμα κατατεθέν στην Αθηναϊκή εστίαση με ιστορία μεγαλύτερη των 35 ετών και έπειτα από την επιτυχημένη πορεία του πρώτου καταστήματος στην Καλλιθέα, το K Grill Βούλας είναι σίγουρο πως θα γίνει γρήγορα και ο δικός σου αγαπημένος προορισμός.

Για απολαύσεις που…δεν τις χορταίνεις!

K.Grill! Ότι πιο λαχταριστό ξεκινάει από Κ..!


www.kgrillvoula.gr
Βασιλέως Παύλου 78, Βούλα Τηλ: +30 21 0899 4040
Email: [email protected] 

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών