ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Πρεσβευτές των προϊόντων ARLA PROTEIN οι Δημήτρης Κουλούρης και Κωνσταντίνος Γκελαούζος

Τον πρωταθλητή Ανδρών στην κολύμβηση, προπονητή και διατροφολόγο Δημήτρη Κουλούρη και τον πρωταθλητή στίβου, μαραθωνοδρόμο και μέλος της Εθνικής Ομάδας Στίβου Κωνσταντίνο Γκελαούζο επέλεξε η ARLA FOODS ΕΛΛΑΣ για την προώθηση της σειράς προϊόντων της, ARLA PROTEIN.

20.03.2018| Updated: 25.06.2021
Πρεσβευτές των προϊόντων ARLA PROTEIN οι Δημήτρης Κουλούρης και Κωνσταντίνος  Γκελαούζος

Τον πρωταθλητή Ανδρών στην κολύμβηση, προπονητή και διατροφολόγο Δημήτρη Κουλούρη και τον πρωταθλητή στίβου, μαραθωνοδρόμο και μέλος της Εθνικής Ομάδας Στίβου Κωνσταντίνο Γκελαούζο επέλεξε η ARLA FOODS ΕΛΛΑΣ για την προώθηση της σειράς προϊόντων της, ARLA PROTEIN.

Ο Δημήτρης Κουλούρης έχει μια μακρά πορεία στην αγωνιστική κολύμβηση με συμμετοχές σε Πανευρωπαϊκά, Παγκόσμια Πρωταθλήματα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016. Με διακρίσεις, ρεκόρ και μετάλλια. Από το 2008 έως σήμερα κατέχει τον τίτλο του Πρωταθλητή στην κατηγορία Ανδρών και είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας.

Η διεθνής καριέρα του ως αθλητή κολύμβησης αλλά και οι σπουδές του στην Φυσική Αγωγή και Εφαρμοσμένη Διαιτολόγια και Διατροφή, τον κάνουν ιδανικό πρεσβευτή της σειράς ARLA PROTEIN.

«Ο αθλητής αλλά και ο κάθε άνθρωπος που θέλει να έχει μια υγιεινή ζωή και έχει εντάξει την άσκηση στην καθημερινότητά του γνωρίζει ότι η έντονη δραστηριότητα και οι ανάγκες για ενέργεια που έχει ο οργανισμός καλύπτονται απαραίτητα από πρωτεΐνη. Το σώμα παραμένει υγιές και δυνατό με την πρόσληψη της πριν ή μετά την άσκηση αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η σειρά προϊόντων ARLA PROTEIN γεμίζει τη μέρα μου με δύναμη με τον πιο φυσικό τρόπο» λέει ο Δημήτρης.

Ο Κων/νος Γκελαούζος, πρωταθλητής Ελλάδος, ασχολείται από παιδί με τον στίβο και είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας. Αγωνίζεται στα 5χλμ., 10 χλμ., στον Ημιμαραθώνιο και Μαραθώνιο με τελευταία μεγάλη του επιτυχία την κατάκτηση του τίτλου του πρώτου Έλληνα στην Αυθεντική Διαδρομή Μαραθωνίου στις 12/11/2017.

Στην προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο η σειρά ARLA PROTEIN αποτελεί πραγματικό σύμμαχό του. «Στην άσκηση αλλά κυρίως στην καθημερινή προπόνηση οι ανάγκες για πρωτεΐνη είναι μεγάλες. Το σώμα καταπονείται και χρειάζεται αναπλήρωση της ενέργειας για να διατηρείται γερό και δυνατό. Η σειρά προϊόντων ARLA PROTEIN, μου δίνει όχι μόνο γευστικές επιλογές αλλά κάνει την πρωτεΐνη στη διατροφή μου απλή υπόθεση» λέει ο Κώστας.

Η CEO της ARLA FOODS ΕΛΛΑΣ κα Άντζελα Κοτρότσου δήλωσε « Η συνεργασία μας με τον Δημήτρη Κουλούρη και τον Κων/νο Γκελαούζο για τα προϊόντα ARLA PROTEIN θα βοηθήσει πολλούς νέους να βρουν το φυσικό και υγιεινό τρόπο να προσθέσουν την πρωτεΐνη στη διατροφή τους και να διατηρήσουν δυνατό σώμα και πνεύμα για να πετύχουν είτε τους αθλητικούς ή τους καθημερινούς στόχους τους. Είμαστε περήφανοι που τους έχουμε στην ομάδα μας».

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών