ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το Arla PROTEIN επίσημος χορηγός στο 11ο Spetses Mini Marathon

Για 6η συνεχόμενη χρονιά έδωσε δυναμικό παρών, στο 11ο Spetses Mini Marathon, όπου συμμετείχε ως επίσημος χορηγός των αγώνων, που πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες 7 – 9 Οκτωβρίου.

27.10.2022
Το Arla PROTEIN επίσημος χορηγός στο 11ο Spetses Mini Marathon

H Arla Foods Ελλάς έδωσε, για 6η συνεχόμενη χρονιά, δυναμικό παρών, µε την προϊοντική σειρά της Arla PROTEIN, στο 11ο Spetses Mini Marathon, όπου συμμετείχε ως επίσημος χορηγός των αγώνων, που πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες 7 – 9 Οκτωβρίου.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Arla PROTEIN Team µε πλέον των 30 αθλητών, σημείωσε πολλαπλές επιτυχίες, τόσο στα κολυμβητικά, όσο και στα δρομικά αγωνίσματα, προσφέροντας, για µία ακόμη χρονιά, μοναδικές στιγμές συγκίνησης. Ο πρωταθλητής Ευρώπης 2022, Απόστολος Χρήστου, κολύμπησε με τα χρώματα τoυ Arla PROTEIN στον κολυμβητικό αγώνα του 1,5Κ και κατέκτησε την 3η θέση overall και την 1η στην ηλικιακή του ομάδα παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Ο Γιώργος Σταμούλης έκοψε πρώτος το νήμα στον αγώνα δρόμου των 5Κ και κατέκτησε την 1η θέση στο βάθρο! Επίσης πολλά συγχαρητήρια και στον Θάνο Δηµάκη που κατέκτησε για πολλοστή φορά την διάκριση Ultra Spetses Mini Marathon και ταυτόχρονα κατέκτησε την 1η θέση στο βάθρο της ηλικιακής του ομάδας στον αγώνα δρόμου των 10Κ.

Επιπλέον, το Arla PROTEIN για την παρουσία των αθλητών της ομάδας του, κατέλαβε την 2η θέση στην τιμητική διάκριση ‘Ultra Spetses Mini Marathon’, στην κατηγορία των Corporate Teams.

Με γνώμονα πάντα τις ανάγκες των αθλούμενων, το Arla PROTEIN στήριξε τους αθλητές και φίλους του, μέσα από ένα ξεχωριστό Recovery Area, που περιελάμβανε stretching από εξειδικευμένους επαγγελματίες προπονητές, προκειμένου να διασφαλιστεί, µε τον καλύτερο τρόπο, η ολοκλήρωση της αγωνιστικής τους δράσης. Το Arla PROTEIN Recovery Area οργανώθηκε σε συνεργασία µε το Γυμναστήριο Training Room του γνωστού πρωταθλητή κολύμβησης, γυμναστή και διατροφολόγου Δημήτρη Κουλούρη.

Η CEO της Arla Foods Ελλάς, κα Άντζελα Κοτρότσου δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι για την συμμετοχή μας και φέτος στη διοργάνωση του 11ου Spetses Mini Marathon. Η πολυάριθμη ομάδα μας καθώς και οι δυναμικές συμμετοχές της, είναι μεγάλη τιμή για την Αrla αλλά κι εμένα προσωπικά. Κάθε χρόνο το Αrla PROTEIN στηρίζει όλους τους συμμετέχοντες μέσω του Arla PROTEIN recovery area, όπου όλοι οι διαγωνιζόμενοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα προϊόντα μας και να δεχθούν την φροντίδα των επαγγελματιών γυμναστών από το Training Room, για stretching και αποκατάσταση μετά τον κάθε αγώνα. Συγχαρητήρια σε όλους για αυτό το αγωνιστικό κι άκρως δυναμικό τριήμερο! Και να μοιραστώ το Motto της διοργάνωσης όπως συχνά το αναφέρει και η διοργανώτριά της, κα Μαρίνα Κουταρέλλη, ‘Δεν έχουν σημασία οι διακρίσεις, Νίκη είναι η Συμμετοχή’!»

Η πρωτοποριακή σειρά Arla PROTEIN περιλαμβάνει γευστικά προϊόντα, με φυσική πρωτεΐνη γάλακτος και χαμηλά λιπαρά, που αποτελούν έναν εύκολο και υγιεινό τρόπο ενίσχυσης του οργανισμού για όποιον ακολουθεί ένα αθλητικό και δυναμικό τρόπο ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.arlafoods.gr

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών