ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το κοσμοπόλιταν κρασί Dárlin ROSÉ

Powered by Darlin Χρώμα ροζ διαμαντιού. Mύτη άγουρων κόκκινων φρούτων, ροζ λουλουδιών, που ανοίγει προοδευτικά για να προσλάβει νότα από γκρέιπφρουτ και ξύσμα lime, γλυκά …

10.09.2020| Updated: 25.06.2021
Το κοσμοπόλιταν κρασί Dárlin ROSÉ

Powered by Darlin

Χρώμα ροζ διαμαντιού. Mύτη άγουρων κόκκινων φρούτων, ροζ λουλουδιών, που ανοίγει προοδευτικά για να προσλάβει νότα από γκρέιπφρουτ και ξύσμα lime, γλυκά μπαχάρια και ασθενές βοτανικό στοιχείο, που υπογραμμίζεται υπόγεια. Όμορφα δομημένο στο στόμα, η υψηλή οξύτητα χαράζει τα στάνταρντ του, αφήνοντας να διαγραφεί ο λιπαρός όγκος. Αυτό είναι το το Dárlin ROSÉ.

Ο Θαλής Πιτούλης, ιδρυτής του MANCODE και της διαφημιστικής εταιρείας “McVictor & Hamilton”, μαζί με τον oινολόγο Δημήτρη Γκουράβα δημιούργησαν το Dárlin ROSÉ με τη βαθιά γνώση και αγάπη του Δημήτρη για το κρασί και την αισθητική του Θαλή.

Στα ορεινά αμπελοτόπια της Αυλίδας, το αργιλοπηλώδες έδαφος, το ήπιο μεσογειακό κλίμα και η δροσιά του Ευβοϊκού δίνουν στον γραμμικό αμπελώνα των 12 ετών τη δυνατότητα να παράγει σταφύλια εξαιρετικής ωριμότητας. Η χαμηλή στρεμματική απόδοση προσθέτει πόντους στην ποιότητα. Εκεί, λοιπόν, η σπάνια και ρομαντική ελληνική ποικιλία Λημνιώνα συναντά την κοσμοπολίτικη ποικιλία Syrah, δίνοντας ένα αναπάντεχο μείγμα.

Ο νυχτερινός τρύγος διατηρεί τη φρεσκάδα και τη χαμηλή θερμοκρασία στα σταφύλια. Οι ρώγες του σταφυλιού διαλέγονται μία προς μία προκειμένου να επιλέξουμε μόνο αυτές που έχουν άριστη ποιότητα. Σύντομη κρυοεκχύλιση που ακολουθείται από την αλκοολική ζύμωση σε χαμηλές θερμοκρασίες. Παραμονή στις οινολάσπες για τρεις μήνες.

Εκφραστικό και μπαχαρένιο. Αυτό είναι το το Dárlin ROSÉ!

www.darlin.wine

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών