ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το must-have gadget που σου… λύνει τα χέρια

Έξυπνες σκούπες που λειτουργούν πλήρως αυτοματοποιημένα, καθαρίζοντας τον χώρο σου βάσει του προγράμματος που τους δημιουργείς ο ίδιος!

13.08.2021| Updated: 22.09.2021
Ξένη δημοσίευση
Το must-have gadget που σου… λύνει τα χέρια

Με την καθημερινότητα να είναι αρκετά πολύπλοκη, τι θα έλεγες αν σου προτείναμε ένα gadget που θα σου γλιτώσει πολύτιμο χρόνο, απαλλάσσοντάς σε παράλληλα από μία εκ των πιο βαρετών δουλειών του νοικοκυριού; Ο λόγος για τις σκούπες ρομπότ, μία κατηγορία που έχει κάνει την εμφάνισή της τα τελευταία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα εντυπωσιακή πρόοδο από γενιά σε γενιά. Πρόκειται για έξυπνες σκούπες που λειτουργούν πλήρως αυτοματοποιημένα, καθαρίζοντας τον χώρο σου βάσει του προγράμματος που τους δημιουργείς ο ίδιος! Τι θα ‘λεγες να βλέπαμε τα καλύτερα μοντέλα που διατίθενται στην αγορά καθώς επίσης και το τι ακριβώς προσφέρουν;

Xiaomi Essential Mi Vacuum-Mop

Προσιτή οικονομικά και εύκολη στη χρήση, η Essential Mi Vacuum-Mop της Xiaomi είναι μία σκούπα ρομπότ που θα κρατήσει το σπίτι -ή το γραφείο- σου πεντακάθαρο. Έχει ικανότητα κάλυψης χώρων έως και 90 τ.μ. ενώ προσφέρει και τέσσερα επίπεδα καθαρισμού για να προσαρμόζεις τη λειτουργία της στα «θέλω» σου. Η Xiaomi έχει εξοπλίσει τη σκούπα ρομπότ της με τριπλό φίλτρο nylon, sponge και HEPA επιτυγχάνοντας διπλό όφελος αφού από τη μία εξασφαλίζει υγιεινό αέρα και από την προστατεύει την ίδια τη σκούπα από βλάβες που προκαλούνται από βλαβερά σωματίδια. Όσο για τον έλεγχό της; Κατέβασε το Mi Home app και κάνε τα πάντα από την άνεση του smartphone σου.

iRobot Braava m6

Πες αντίο στο σφουγγάρισμα με την iRobot Braava m6, τη σφουγγαρίστρα ρομπότ που θα κάνει τα δάπεδά σου να λάμπουν. Θα την ελέγξεις με άνεση μέσω του ειδικού app της iRobot, προσαρμόζοντας και προγραμματίζοντας τη λειτουργία της. Το μεγάλο δοχείο νερού των 455 ml και η αυτονομία των 90 λεπτών, της επιτρέπουν να καλύπτει με άνεση χώρους έως και 92 τ.μ. Φορτίζει μέσα σε τρεις ώρες ενώ χρησιμοποιεί σύστημα πλοήγησης iAdapt 3.0 για να χαρτογραφεί κάθε δωμάτιο, γνωρίζοντας ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται αλλά και τι ποσοστό του χώρου έχει καλύψει. Διαθέτει τεχνολογία ψεκασμού ακριβείας και λειτουργία Spot, απλώνοντας το νερό στα βρώμικα σημεία.

iRobot Roomba 697

 

Χάρισε στον χώρο σου αποτελεσματικό και λειτουργικό καθάρισμα χάρη στη Roomba 697. Μία σκούπα ρομπότ με αυτονομία 90 λεπτών και δυνατότητα κάλυψης επιφανειών έως και 100 τ.μ. η πρόταση της iRobot δε χρειάζεται την παραμικρή επέμβαση από πλευράς σου. Θα ολοκληρώσει με επιτυχία και ασφάλεια τη δουλειά της χάρη στο φίλτρο AeroVac που αιχμαλωτίζει ακόμα και τα μικρότερα σωματίδια και τους προφυλακτήρες ελαφράς επαφής σε συνδυασμό με τους αισθητήρες αποφυγής πτώσης και κατόπιν θα επιστρέψει αυτόματα στη βάση της. Ο κάδος των 0,6 λίτρων προσφέρει επαρκή χωρητικότητα ενώ το φιλικό στη χρήση app εξασφαλίζει πλήρη έλεγχο με ένα σου άγγιγμα.

Hoover H-GO320

 

Το καθάρισμα ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο! Η Hoover H-GO320 θα καλύψει στο έπακρο τις ανάγκες του χώρου σου διαθέτοντας δυνατότητες σκουπίσματος και σφουγγαρίσματος. Η σπουδαία αυτονομία των 120 λεπτών και τα πέντε της προγράμματα αρκούν για να καλύψουν τις απαιτήσεις σου, όσο υψηλές κι αν είναι εκείνες. Διαθέτει δοχεία σκόνης και νερού χωρητικότητας 350 ml και 150 ml αντίστοιχα, πανίσχυρο brushless μοτέρ και γυροσκοπικό σύστημα πλοήγησης για απόλυτη ακρίβεια στις κινήσεις της. Είναι εξοπλισμένη με αισθητήρες υπερύθρων και αποφυγής πτώσης για να γλιτώσεις τις… δυσάρεστες εκπλήξεις ενώ το ειδικό τηλεχειριστήριο θα σου επιτρέψει να ρυθμίσεις κάθε της λειτουργία.

Bosch Roxxter BCR1ACG

Η σκούπα ρομπότ BCR1ACG της Bosch έρχεται να αλλάξει όλα όσα ήξερες για το σκούπισμα. Με ισχύ 14,4 V, αυτονομία 90 λεπτών και χρόνο φόρτισης μόλις δύο ώρες, θα επέμβει στη στιγμή διατηρώντας τον χώρο σου πεντακάθαρο. Η χωρητικότητα των 500 ml αρκεί για να γλιτώσεις το συνεχές άδειασμα του κάδου της. Το φίλτρο υγιεινής PureAir θα σου χαρίσει πεντακάθαρο αέρα. Οι δε πέντε αισθητήρες την καθοδηγούν με ασφάλεια, κρατώντας τη μακριά από κακοτοπιές -τοίχους, έπιπλα, γωνίες, πτώσεις. Κατέβασε την εφαρμογή Home Connect και διαχειρίσου τη με τον πλέον πρακτικό τρόπο, εναλλακτικά κάνε τη ζωή σου ακόμα πιο εύκολη με τη βοήθεια της Amazon Alexa. 

iRobot Roomba Combo 113

 

Με άριστη σχέση τιμής/απόδοσης, η iRobot Roomba Combo 113 σκουπίζει και σφουγγαρίζει, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να ασχοληθείς ποτέ ξανά με την καθαριότητα των δαπέδων του χώρου σου. Η αυτονομία της φτάνει τα 110 λεπτά ενώ χρειάζεται περί τις τέσσερις ώρες για να φορτίσει. Είναι εφοδιασμένη με πλευρικές βούρτσες σκουπίσματος για να τα καταφέρνει εξίσου καλά ακόμα και στις γωνίες, ενώ πανί από μικροΐνες με την ειδική ραβδωτή υφή, καθιστά δυνατή την προσαρμογή του καθαρισμού σε τρία επίπεδα. Χρησιμοποίησε την εφαρμογή iRobot Home και μέσα σε χρόνο μηδέν θα μάθει τις συνήθειες καθαρισμού σου, προτείνοντάς σου λύσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro

Εξαιρετική πρόταση που θα εξασφαλίσει απόλυτη καθαριότητα για τον χώρο σου, η Mi Robot Vacuum Mop Pro σκουπίζει αλλά και σφουγγαρίζει. Είναι σε θέση να διαχειρίζεται τις… υποχρεώσεις της χάρη στον τετραπύρηνο επεξεργαστή και τους 12 αισθητήρες με laser σύστημα χαρτογράφησης LDS που της εξασφαλίζουν ασφαλή και σβέλτη κίνηση, όσα εμπόδια κι αν βρει στο διάβα της. Με αυτονομία 110 λεπτών, κάλυψη χώρων επιφάνειας έως και 180 τ.μ., τρία προγράμματα και συνδεσιμότητα Wi-Fi θα σου προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις το Mi Home app ώστε να παρακολουθείς ανά πάσα στιγμή τη λειτουργία της.

iRobot Roomba 671

Μία αρκετά οικονομική επιλογή, η Roomba 671 κάνει το σκούπισμα παιχνίδι. Με αυτονομία 90 λεπτών, χρόνο φόρτισης τριών ωρών, επιφάνεια κάλυψης 100 τ.μ. και κάδο χωρητικότητας 0,6 λίτρων, είναι μία πρόταση κατάλληλη για κάθε νοικοκυριό. Προγραμμάτισέ τη μέσω του εύχρηστου app της iRobot χρησιμοποιώντας το smartphone σου και άφησέ τη να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα! Μόλις αδειάσει η μπαταρία της ή ολοκληρώσει το έργο της, θα επιστρέψει στη βάση της για να φορτίσει έτσι ώστε να είναι stand by. Για την πλοήγησή της χρησιμοποιεί το σύστημα iAdapt 1.0 ενώ για την αποφυγή ατυχημάτων, διαθέτει αισθητήρες υπερύθρων.

Samsung VR05R5050WK/WB

Κομψή και αξιόπιστη, η Samsung VR05R5050WK/WB είναι μία αξιόλογη σκούπα ρομπότ που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη. Σε επιβλητικό μαύρο χρώμα, εξαφανίζει στη στιγμή τη σκόνη από το δάπεδο. Δε σκουπίζει μόνο αλλά σφουγγαρίζει κιόλας έτσι ώστε να ξενοιάσεις μια και καλή. Τα 150 λεπτά αυτονομίας της αρκούν για τις ανάγκες του σπιτιού σου ενώ σε περίπτωση που αδειάσει η μπαταρία της, η φόρτιση ολοκληρώνεται μέσα σε ένα τετράωρο. Το σύστημα Gyro Sensor εγγυάται πλοήγηση στα δωμάτια του σπιτιού σου με απόλυτη ασφάλεια και σε συνδυασμό με τα Anti-Collision και Cliff Sensor, αποτρέπουν προσκρούσεις σε τοίχους, γωνίες και αντικείμενα καθώς επίσης και πτώσεις από σκάλες.

iRobot Roomba i3+

Ποιος είπε ότι οι σκούπες ρομπότ δεν έχουν την ικανότητα να καθαρίσουν έναν χώρο εξίσου αποτελεσματικά με τον άνθρωπο; Η Roomba i3+ έρχεται να τον διαψεύσει πανηγυρικά, αποτελώντας μία από τις καλύτερες προτάσεις της κατηγορίας της. Άφησέ τη να… κάνει παιχνίδι, παρακολουθώντας διακριτικά την πορεία και τη λειτουργία της μέσω του app της iRobot. Το Clean Base φροντίζει για το αυτόματο άδειασμα του κάδου ενώ σε περίπτωση ξεφορτίσματος (αυτονομία 75 λεπτών) επιστρέφει στη βάση της και συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Με τεχνολογία συστηματικής πλοήγησης, κυκλοφορεί με πρόγραμμα και τάξη καθαρίζοντας σαν… σίφουνας τα πάντα στο πέρασμά της.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών