ΕΙΔΗΣΕΙΣ

DETROP Boutique 2016 και Mediterranean Cosmos Food Festival

Δύο Γαστρονομικά events, «τρέχουν» στη Θεσσαλονίκη.  Η Θεσσαλονίκη «γιορτάζει τις γεύσεις» μέσα στις επόμενες ημέρες, με μια νέα «είσοδο» στα γαστρονομικά events της, που έρχεται …

25.02.2016| Updated: 25.06.2021
DETROP Boutique 2016 και Mediterranean Cosmos Food Festival

Δύο Γαστρονομικά events, «τρέχουν» στη Θεσσαλονίκη. 

Η Θεσσαλονίκη «γιορτάζει τις γεύσεις» μέσα στις επόμενες ημέρες, με μια νέα «είσοδο» στα γαστρονομικά events της, που έρχεται για να μείνει. Η ΔΕΘ / HELEXPO συνεργάζεται για πρώτη φορά με τη θεσσαλονικιώτικη εταιρεία γαστρονομικών και περιηγητικών διαδρομών Places & Flavors, στο πλαίσιο της DETROP Boutique 2016 – «παρακλάδι» για τρίτη χρονιά της έκθεσης DETROP, που παρουσιάζει τα καλύτερα delicatessen προϊόντα. 

image 

Με μία σειρά παράλληλων και από κοινού εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν από τις 26 και μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου, παρουσιάζουν εκθέτες από όλη την περιφέρεια της Θεσσαλονίκης, με Pop Up εστιατόρια, σεμινάρια και συζητήσεις, ακόμα και βιτρίνα πρωτοεμφανιζόμενων στην αγορά κι έτοιμων για εξαγωγή προϊόντων. Όλα αυτά, μέσα στον 400 και πλέον τετραγωνικών μέτρων εκθεσιακό χώρο, μεταξύ των περιπτέρων 8 και 9 της ΔΕΘ / HELEXPO, στο κέντρο της πόλης. 

image 

Την ίδια στιγμή, το εμπορικό κέντρο «Mediterranean Cosmos», στην ανατολική έξοδο της Θεσσαλονίκης, διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά το δικό του «Food Festival». Έχοντας ξεκινήσει στις  17 Φεβρουαρίου και με διάρκεια μέχρι τις 12 Μαρτίου, το Φεστιβάλ θα προβάλλει αποκλειστικά τα μαγαζιά εστίασης και καφέ του «Mediterranean Cosmos» – στο σύνολό τους 32 – μέσα από μια σειρά εντυπωσιακών events και με προσκεκλημένους γνωστούς chefs και food bloggers. 

image

image 

Στους πρώτους ο Ανδρέας Λαγός κι ο Ευτύχης Μπλέτσας, στις δεύτερες η Νανά Σαββατιανού, Ελπίδα Χαραλαμπίδου, Μαρίνα Μαυρομάτη, Ρόζα Τσίλκου κι Εύη Πετρίδου. Οι chefs των καταστημάτων του και οι chefs του ΙΕΚ Ακμή συμπληρώνουν το panel των γευστικών ταξιδευτών, ενώ το Φεστιβάλ φιλοξενεί cocktail events, μουσικές, διαγωνισμούς κι εργαστήρια γεύσεων για μικρούς και μεγάλους. Με είσοδο, ελεύθερη παντού.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών