ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιό είναι το σωστό ποτήρι για το κρασί μας;

ΚρασΤεστ με την Riedel, στο Κτήμα Γεροβασιλείου.

28.11.2016| Updated: 25.06.2021
Ποιό είναι το σωστό ποτήρι για το κρασί μας;

ΚρασΤεστ με την Riedel, στο Κτήμα Γεροβασιλείου.

Χαίρομαι όταν λαμβάνω νέα από το Κτήμα Γεροβασιλείου. Ξέρω ότι θα δω κάτι ενδιαφέρον και ποιοτικό. Αυτή τη φορά, πρόκειται για το πρώτο ΚρασΤεστ της νέας αμπελουργικής χρονιάς (όπου ΚρασΤεστ οι οινογνωσίες που διοργανώνουν τακτικά), που θα γίνει τη Δευτέρα 5 και την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, στις 19.00. Θα παραστεί ο σομελιέ κι αντιπρόεδρος της Riedel για τη νότια Ευρώπη, Marco Baldini. 

Δεν είναι η πρώτη φορά, που ο κ. Baldini έρχεται στο Κτήμα Γεροβασιλείου. Αντίστοιχο ΚρασΤεστ με τη Riedel (για τους μη γνώστες, η εταιρεία κατασκευής υαλικών της Αυστρίας, που φημίζεται για τα ποτήρια της που αφορούν διαφορετικούς τύπους κρασιού), είχε γίνει και πριν από έναν χρόνο. 

Φέτος, η οινογνωσία θα αφορά κόκκινα κρασιά σε διαφορετικά ποτήρια, για να μας διαφωτίσουν, ως προς το γιατί το ποτήρι παίζει, τόσο σημαντικό ρόλο στη γευστική δοκιμή, αλλά και στην απόλαυση του κρασιού. Σε αυτό θα βοηθήσει η Riedel, που θα «αποκαλύψει» το σημαντικό ρόλο του σωστού ποτηριού, για την κάθε ποικιλία, με δύο ΚρασΤεστ, ένα κάθε μέρα. 

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 40 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), με πληρωμή και απόδειξη την ημέρα της εκδήλωσης. Μετά το τέλος της γευστικής δοκιμής, παίρνετε μαζί σας και το σετ των ποτηριών της Riedel, αξίας 103 ευρώ. 

Απαραίτητη η δήλωση ενδιαφέροντος, στο [email protected] (όνομα, επώνυμο, ιδιότητα, email, τηλέφωνο επικοινωνίας). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών