ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Brothers in law: Μπέργκερ american style

Διαθέτουν μπιφτέκι σε 2 μεγέθη, αναλόγως την όρεξη επιλέγουμε.

30.03.2018| Updated: 10.10.2023
Brothers in law: Μπέργκερ american style

Η θέση: Στο κέντρο της πόλης σε 2 σημεία: στην Παύλου Μελά και στην Κομνηνών κοντά στην παραλία. Το πάρκινγκ εξαιρετικά δύσκολο και στα 2 καταστήματα. Προτιμήστε κάποιο πάρκινγκ ή να παρκάρετε πιο μακριά και να φτάσετε με τα πόδια.

Η ατμόσφαιρα: Με αμερικάνικες επιρροές ο χώρος, το ίδιο και το μενού. Μια απόλυτα διασκεδαστική περιπέτεια είναι η επίσκεψη σε ένα από τα 2 καταστήματα στη συμπρωτεύουσα. Μεγάλοι ξύλινοι πάγκοι και καναπέδες όπως στα αμερικάνικα diners, open kitchens για να βλέπεις το μπέργκερ σου να ετοιμάζεται και μια μεγάλη ποικιλία σε συνδυασμούς.

Το φαγητό: Τα μπιφτέκια είναι χειροποίητα και φτιάχνονται στο παρασκευαστήριο, τα ψωμάκια επίσης και ψήνονται κάθε πρωί. Διαλέξτε ένα από τα κλασικά, τα signature ή τα premium μπέργκερς και συνοδέψτε το με nachos, chilli con carne ή φρέσκες τηγανητές πατάτες με διάφορες σος. Μας άρεσε που το μπέργκερ διατίθεται σε 2 μεγέθη με μπιφτέκι 90 ή 180 γρ. για όσους πεινάνε λίγο ή πολύ.

Ο λογαριασμός: 10-15€/άτομο με μπίρα.

Η κάβα: Επώνυμο κρασί σε μπουκάλι και ποτήρι, πολλές μπίρες.

Επιπλέον πληροφορίες: Καθημερινά 12:30 – 01:00, κάνουν και delivery. Καταστήματα Brothers in Law θα βρούμε και στη Λάρισα (Παπακυριαζή 24) και στα Γιάννενα (Μελανίδη 4).

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών