ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Πισίνα

Μεγάλη ποικιλία lounge γεύσεων στην κάποτε κοσμική μαρίνα Ζέα.

02.04.2011| Updated: 31.10.2023
Φωτογραφία: ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΟΥΚΟΥΝΑΚΗΣ
Πισίνα

Μεγάλη ποικιλία lounge γεύσεων στην κάποτε κοσμική μαρίνα Ζέα.

Η θέση: Στην άκρη της Μαρίνας Ζέας, στον κόλπο που δένουν πολυτελή σκάφη από όλη την Ευρώπη.

Η ατμόσφαιρα: Θα άξιζε κανείς να την επισκεφτεί και μόνο για το ντιζάιν της, με έπιπλα σχεδιασμένα από τους Μις βαν ντερ Ρόε και Λε Κορμπιζιέ. Οι μεγάλες τζαμαρίες αναδεικνύουν τη μοναδική θέα. Γύρω από την πισίνα τρία μπαρ με άφθονες ξαπλώστρες για το καλοκαίρι και μια μεγάλη αίθουσα τριών επιπέδων για τον χειμώνα.

Το φαγητό: Αξιοπρεπέστατη κουζίνα σε έναν χώρο που είναι περισσότερο μπαρ. Θα βρείτε από κλαμπ σάντουιτς μέχρι σφυρίδα. Διαλέξαμε την κρητική σαλάτα, με κριθαρένια παξιμαδάκια, ντοματίνια, ελιές, κάππαρη και μανούρι. Ευμεγέθης και με καλής ποιότητας πρώτες ύλες. Το σπαγγέτι καλαμάρι με σάλτσα πέστο ήταν με διαφορά το καλύτερο πιάτο απ’ όσα ήρθαν στο τραπέζι μας. Δοκιμάσαμε επίσης ένα ενδιαφέρον μιλφέιγ ψητών λαχανικών με χαλούμι, πένες με ντοματίνια, ρόκα, παρμεζάνα και τραγανό προσούτο (που δεν ήταν τραγανό) και μοσχαρίσια μπιφτεκάκια, αρκετά νόστιμα και ζουμερά, με δροσερή ταμπουλέ.

Ο λογαριασμός: 30 ευρώ με επιδόρπιο αλλά χωρίς κρασί.

Η κάβα: Περίπου 50 ετικέτες, ελληνικές και ξένες επιλογές. Το μπαρ διαθέτει μεγάλη κάβα και σας προτείνουμε να πιείτε ένα κοκτέιλ που θα ανοίξει την όρεξη πριν το φαγητό

Επιπλέον πληροφορίες: Λειτουργεί από το πρωί, με καφέδες, χυμούς, σνακ, μέχρι αργά το βράδυ. Υπάρχει χώρος για καπνιστές. Το αυτοκίνητό σας αναλαμβάνουν παρκαδόροι.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

All day

Αθήνα | Πειραιάς + Περίχωρα

Πειραιάς

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών