ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Mauzac

Ένα όμορφο μπαρ-ρέστοραν με κήπο και άνετους καναπέδες προσφέρεται για χαλάρωση στο Μαρούσι.

18.05.2011| Updated: 16.02.2024
Φωτογραφία: Μιχάλης Ρουκουνάκης
Mauzac

Ένα όμορφο μπαρ-ρέστοραν με κήπο και άνετους καναπέδες προσφέρεται για χαλάρωση στο Μαρούσι.

Η θέση: Στον επίγειο Παράδεισο… Αμαρουσίου, κοντά στις πάμπολλες εταιρείες που έχουν ξεφυτρώσει με τα χρόνια στην περιοχή γύρω από τη Λεωφόρο Κηφισίας.

Η ατμόσφαιρα: Η λέξη που το περιγράφει είναι “χαλαρό”. Και άνετο. Λιτά κομψό, με ευχάριστες μουσικές από τη διεθνή σκηνή και έναν υπέροχο κήπο, όπου οι «γενναίοι» μπορούν από τώρα να απολαμβάνουν το βραδινό ποτό τους στους αναπαυτικούς καναπέδες.

Το φαγητό: Η κουζίνα του είναι μεσογειακή. Το μενού είναι μικρό και «σφιχτό», δεν διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίας, όμως δεν αφήνει κανέναν παραπονεμένο. Πάντα έχει ψάρι ημέρας: η γλώσσα στον ατμό με λαχανικά που δοκιμάσαμε ήταν πολύ καλή, το ίδιο και η πράσινη σαλάτα με σολομό και τόνους λεμονάτους. Παραγγείλαμε, επίσης, τα αχνιστά μύδια με λευκό κρασί και λίγο σκορδάκι και αδράξαμε την ευκαιρία να βουτήξουμε στο νόστιμο ζουμί το φρυγανισμένο ψωμάκι. Συμπαθητικές και οι ταλιατέλες με μπρικ και καπνιστό σολομό. Κλείσαμε το γεύμα με σουφλέ σοκολάτας. Και το συγκεκριμένο -γιατί έχουμε φάει πολλά- ήταν τέλειο!

Ο λογαριασμός: Με λίγα περισσότερα από 25 ευρώ το άτομο, φύγαμε χορτασμένοι και ικανοποιημένοι.

Η κάβα: Αρκετές επιλογές σε ελληνικά και ξένα κρασιά και πολλές μπίρες.

Επιπλέον πληροφορίες: Το μαγαζί έχει πολύ καλό σέρβις. Λειτουργεί καθημερινά από νωρίς το μεσημέρι για ελαφρύ γεύμα μέχρι και τη 1 π.μ. Στον κήπο μπορείτε να καπνίσετε χωρίς περιορισμούς.

Mauzac, Αλαμάνας 1, Παράδεισος Αμαρουσίου, τηλ. 210-61.99.902.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών