ΕΞΟΔΟΣ

Δύο νέα από την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή

Οι μαθητές της Σχολής επισκέφτηκαν δύο κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων και μοίρασαν 200 σακίδια με είδη προσωπικής καθαριότητας, τροφή και παιχνίδια στα παιδιά όπου μένουν εκεί …

22.03.2017| Updated: 25.06.2021
Δύο νέα από την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή

Οι μαθητές της Σχολής επισκέφτηκαν δύο κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων και μοίρασαν 200 σακίδια με είδη προσωπικής καθαριότητας, τροφή και παιχνίδια στα παιδιά όπου μένουν εκεί με τις οικογένειές τους. Ακόμα 300 ίδια σακίδια περιμένουν στη σχολή για να διανεμηθούν σε προσφυγόπουλα που μένουν σε διάφορα κέντρα φιλοξενίας στη βόρεια Ελλάδα. Πρόκειται για την ενέργεια «Lifebag» για την οποία η Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή συνεργάστηκε με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό PeaceJam Greece και ένα σχολείο από την Αγγλία. Τα τρία ιδρύματα συνέλεξαν συνολικά 400 σακίδια ώμου τα οποία ξεκίνησαν να μοιράζονται από τον περασμένο Φεβρουάριο στα κέντρα Φιλοξενίας. Την εμπνευσμένη προσπάθεια των μαθητών μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίνετο παρακάτω.

 

Το δεύτερο νέο αφορά τους μαθητές!

Στα πλαίσια του προγράμματος υποτροφιών της σχολής δίνεται η δυνατότητα σε τρεις μαθητές της Γ’ Γυμνασίου να παρακολουθήσουν τις τάξεις του Λυκείου με 100% υποτροφία στο Γενικό ή το Επαγγελματικό Λύκειο της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμβουλευθούν την αναλυτική προκήρυξη και να εξακριβώσουν αν πληρούν τις προϋποθέσεις για να συμπληρώσουν τη δήλωση συμμετοχής.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών