ΕΞΟΔΟΣ

Επιτέλους, θα φάμε πρωινό στα Tiffany’s!

Από σήμερα, Παρασκευή 10/11, ο γνωστός οίκος κοσμήματος εγκαινιάζει ένα καφέ κάνοντας πραγματικότητα την αγαπημένη συνήθεια της Χόλι στην ταινία «Breakfast at Tiffany's».

10.11.2017| Updated: 25.06.2021
Φωτογραφία: TIFFANY & CO.
Επιτέλους, θα φάμε πρωινό στα Tiffany’s!

Από σήμερα, Παρασκεύη 10/11, ο γνωστός οίκος κοσμήματος εγκαινιάζει ένα καφέ κάνοντας πραγματικότητα την αγαπημένη συνήθεια της Χολι στην ταινία «Breakfast at Tiffany’s».

Το Blue Box Cafe πήρε το όνομά του από τη συσκευασία που η εταιρία χρησιμοποιεί για να περιτυλίξει τα προϊόντα της. Tο γαλάζιο κουτάκι έχει γίνει σήμα κατατεθέν του οίκου Tiffany, εδώ και χρόνια. Επιπλέον, ολόκληρη η διακόσμηση και οτιδήποτε χρησιμοποιείται στην καφετέρια, από τα πιάτα μέχρι και το αλατοπίπερο, είναι χρωματισμένα στους τόνους του γαλάζιου ενώ τα μαχαιροπίρουνα είναι από ασήμι.

Όσοι λοιπόν το αποφασίσουν θα απολαύσουν το κρουασάν και τον καφέ τους δίνοντας περί τα 29$. Φυσικά, μπορούν να εμπλουτίσουν το πρωινό τους με αβοκάντο, αυγά αλλά και μπειγκελς με καπνιστό σολομό.

Το Blue Box Cafe και βρίσκεται στην 5th Avenue της Νέας Υόρκης, στον ανακαινισμένο χώρο της εταιρείας με τα είδη σπιτιού & διακόσμησης. Όσοι πιστοί…

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών