ΕΞΟΔΟΣ

Γαστρονόμος Νοεμβρίου

Ανακαλύπτουµε τη µαγειρική µας παράδοση!

06.11.2017

Ανακαλύπτουµε τη µαγειρική µας παράδοση!

Στον Γαστρονόµο Νοεµβρίου:

Ζαγορίσια µαγειρική: Ο τόπος, οι άνθρωποι, τα προϊόντα, οι συνταγές.

All in one pot α λά ελληνικά: Λαχταριστά, χειµωνιάτικα φαγητά, οικογενειακά, της θαλπωρής, µε όλα τα υλικά σε ένα σκεύος. Το ψητό της Κυριακής: Ενα ξεχωριστό γιορτινό τραπέζι µε επίκεντρο ένα ασυνήθιστο ροστ µπιφ. Διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια.

Τα µυστικά των σεφ: Χειροποίητη λακέρδα από τον Λευτέρη Λαζάρου, χοιρινό κυδωνάτο… αλλιώς από τον Σωτήρη Ευαγγέλου, φοκάτσια µε κάστανα από τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη, σπιτική γκρανόλα από τον Αστέριο Κουστούδη.

Η µαγειρική της καθηµερινότητας: Ένα πλήρες, χρηστικό, µηνιαίο συνταγολόγιο χωρισµένο σε ενότητες: λαδερά, κοτόπουλο, ψάρι, όσπρια, ζυµαρικά, κρέας.

Γλυκά µε ελαιόλαδο: Πρωτότυπα κέικ, µους, πίτες και µπισκότα από τον Στέλιο Παρλιάρο.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών