ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γεμάτη αστέρια Michelin η Ευρώπη το 2017

Όλο και αυξάνονται τα εστιατόρια στα οποία απονέμονται αστέρια Michelin. Τις πρώτες μέρες του Μαρτίου ανακοινώθηκε ο οδηγός της Michelin 2017 για τις κυριότερες πόλεις …

08.03.2017| Updated: 25.06.2021
Γεμάτη αστέρια Michelin η Ευρώπη το 2017

Όλο και αυξάνονται τα εστιατόρια στα οποία απονέμονται αστέρια Michelin. Τις πρώτες μέρες του Μαρτίου ανακοινώθηκε ο οδηγός της Michelin 2017 για τις κυριότερες πόλεις της Ευρώπης. Το Lasarte στη Βαρκελώνη είναι η μοναδική προσθήκη στον κατάλογο με τα τριάστερα εστιατόρια. Δώδεκα νέα εστιατόρια έλαβαν 2 αστέρια το καθένα, ενώ 51 καινούρια εστιατόρια σε όλη την Ευρώπη διακρίθηκαν με ένα αστέρι Michelin.

Στην κατηγορία Bib Gourmand, την ειδική διάκριση που απονέμει η Michelin από το 1955 σε εστιατόρια που συνδυάζουν ποιότητα, γεύση και προσιτές τιμές, προστέθηκαν 50 νέα εστιατόρια.

Σε ότι αφορά την Ελλάδα, η Σπονδή και το Funky Gourmet διατηρούν τα 2 αστέρια τους, ενώ το Βαρούλκο, η Hytra και το Botrini’s το 1 αστέρι τους. Στην κατηγορία Bib Gourmand, δίπλα στο Οικείο του Κολωνακίου και το Αθήρι του Κεραμεικού, προστέθηκε το Nolan του Συντάγματος με σεφ τον Σωτήρη Κοντιζά.

Δείτε όλη τη λίστα με τα εστιατόρια εδώ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών