ΕΞΟΔΟΣ

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Σκωτσέζικου Ουίσκι

Σήμερα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σκωτσέζικου Ουίσκι 3 μπαρ της Αθήνας και 2 μπαρ της Θεσσαλονίκης θα προφέρουν 4 μοναδικά coctails και serves εμπνευσμένα από τα εκλεκτά αποστάγματα του οίκου Johnnie Walker.

08.02.2018| Updated: 25.06.2021
Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Σκωτσέζικου Ουίσκι

Σήμερα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σκωτσέζικου Ουίσκι 3 μπαρ της Αθήνας και 2 μπαρ της Θεσσαλονίκης θα προφέρουν 4 μοναδικά coctails και serves εμπνευσμένα από τα εκλεκτά αποστάγματα του οίκου Johnnie Walker. Τα ποτά που θα δοκιμάσουμε είναι το Johnnie Walker Red Label & Ginger Ale, το Johnnie Walker Red Rye Finish Manhattan, το Johnnie Walker Black Label Old Fashioned και το Johnnie Walker Double Black Label on ice με orange bitters. Τα μπαρ που συμμετέχουν είναι το Jack’s father, το Lola και το Zampiri στην Αθήνα και το Mistral και το The Lab στη Θεσσαλονίκη.

 Johnnie Walker Black Label Old Fashioned

Παράλληλα, παρόμοιες εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν σε μπαρ σε περισσότερες απο 70 χώρες παγοσμίως ενώ στην Ινδία, στις Φιλιππίνες, στο Μεξικό και στη Νότια Αφρική θα πραγματοποιηθούν δοκιμές γευσιγνωσίας και βραδινές εκδηλώσεις με διάσημες προσωπικότητες του κόσμου. Η Παγκόσμια Ημέρα Σκωτσέζικου Ουίσκι αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να αναδειχθούν όλα όσα προσδίδουν στο σκωτσέζικο ουίσκι το μοναδικό χαρακτήρα και το ευρύ φάσμα γεύσεων, αρωμάτων και υφών, ενώ παράλληλα προσκαλεί τους καταναλωτές να κάνουν μια πρόποση, απολαμβάνοντας το αγαπημένο τους ποτό.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών