ΕΞΟΔΟΣ

Γλυκές Αλχημείες: Τα Χριστούγεννα του Στέλιου Παρλιάρου

Οι Γλυκές Αλχημείες φόρεσαν τα καλά τους, έριξαν πάνω τους λίγη άχνη και κανόνισαν να φέρουν τα Χριστούγεννα μέσα στον Νοέμβριο!

17.11.2017
Φωτογραφία: Άλκης Καλούδης

Οι Γλυκές Αλχημείες φόρεσαν τα καλά τους, έριξαν πάνω τους λίγη άχνη και κανόνισαν να φέρουν τα Χριστούγεννα μέσα στον Νοέμβριο!

Άρωμα γιορτής
Πικραμύγδαλο, κανέλα, μοσχοκάρυδο, τζίντζερ… Μια γλυκιά μοσχοβολιά ξεχύνεται από την κουζίνα την ώρα που ετοιμάζουμε τα γλυκά των φετινών εορτών. Υπέροχα μελομακάρονα, πλούσιους κορμούς σοκολάτας, μπισκότα μπαχαρικών και άλλες νόστιμες εκπλήξεις.


Βρέχει άχνη!
Κάτω από ένα σύννεφο από άχνη ξεπροβάλλουν οι κουραμπιέδες, τα αμυγδαλωτά, η πάβλοβα και άλλα ολόλευκα χιονισμένα γλυκά που ποζάρουν με γιορτινή χάρη στις πιατέλες μας.


Ξεφουρνίσματα
Χριστουγεννιάτικα μπισκότα και κέικ με σοκολάτα, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, εσπεριδοειδή και λωτούς.


Μαρμελάδες & τσάτνεϊ
Σε αναπάντεχους συνδυασμούς φρούτων και λαχανικών, για να συνοδέψουμε τα γιορτινά πλατό τυριών και αλλαντικών.


Πρωτοχρονιάτικο brunch
Στρώνουμε τραπέζι με νόστιμες, απλές συνταγές που δεν θα μας κρατήσουν με τις ώρες στην κουζίνα.

Οι Χριστουγεννιάτικες Γλυκές Αλχημείες κυκλοφορούν αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή της Κυριακής

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών