ΕΞΟΔΟΣ

Η «Μέλισσα-Κίκιζας», παράδειγμα κοινωνικής ευαισθησίας.

Για άλλη μια φορά οι τόσο “επώνυμες και οικογενειακές” Ανώνυμες Ελληνικές Εταιρείες και μάλιστα η βραβευμένη από τον Γαστρονόμο και αγαπημένη του κόσμου, “Μέλισσα” (είμαστε …

14.06.2016

Για άλλη μια φορά οι τόσο “επώνυμες και οικογενειακές” Ανώνυμες Ελληνικές Εταιρείες και μάλιστα η βραβευμένη από τον Γαστρονόμο και αγαπημένη του κόσμου, “Μέλισσα” (είμαστε μακαρονάδες, τι να κάνουμε;) απέδειξαν την κοινωνική ευαισθησία τους και την εταιρική τους ευθύνη.

Η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ συμμετείχε ενεργά στην πρωτοβουλία «Όλοι Μαζί Μπορούμε» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ προσφέροντας 1 τόνο ζυμαρικά στους συνολικά 25 τόνους τροφίμων που συγκεντρώθηκαν. Δεν είναι όμως μόνον αυτό, και τολμώ να πω κυρίως αυτό. Είναι ότι 30 εργαζόμενοι της Μέλισσα έτρεξαν στον αγώνα δρόμου της διοργάνωσης. τελευταίο μού φαίνεται πολύ σημαντικό. Γιατί σημαίνει όχι μόνο δωρίζω προϊόν, αλλά συμμετέχω στην προσπάθεια, ο ίδιος προσωπικά.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών