ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κερδίστε προσκλήσεις για το Cellier Wine Fair 2017

Ο Γαστρονόμος εξασφάλισε 10 προσκλήσεις για την κορυφαία έκθεση του Cellier!

10.10.2017| Updated: 25.06.2021
Κερδίστε προσκλήσεις για το Cellier Wine Fair 2017

Ο Γαστρονόμος εξασφάλισε 10 προσκλήσεις για την κορυφαία έκθεση του Cellier!

Στείλτε μας μήνυμα στο [email protected] με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνo επικοινωνίας σας για να κερδίσετε μια από τις 10 προσκλήσεις για την έκθεση. Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές έως την Πέμπτη 12/10 στις 12:00. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 12/10 και θα ενημερωθούν στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχουν δηλώσει.

Λίγα λόγια για την έκθεση:

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου ανοίγει τις πόρτες του το 12 Cellier Wine Fair στο ξενοδοχείο Hilton Athens. Επιλεγμένα κρασιά και αποστάγματα, premium cocktails και delicatessen, από τους καλύτερους Έλληνες και ξένους παραγωγούς, σας περιμένουν από τις 11:00 έως τις 20:00.

Μια ευκαιρία για να γνωρίσετε από κοντά γνωστούς οινοποιούς, να ανταλλάξετε μαζί τους απόψεις, να γευτείτε μερικές από τις καλύτερες ετικέτες του ελληνικού και του παγκόσμιου αμπελώνα και να αγοράσετε τα προϊόντα που θέλετε σε προνομιακές τιμές από το σημείο πώλησης.

Το φετινό Cellier Wine Fair, μεγαλύτερο και πιο ενδιαφέρον από ποτέ, υπόσχεται να προσφέρει στους επισκέπτες ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις, με όχημα τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουν τα Cellier.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών