ΕΞΟΔΟΣ

Με την Καθημερινή της Κυριακής: Ο Γαστρονόμος ετοιμάζει το καλύτερο ρεβεγιόν

Ελάχιστο ή καθόλου μαγείρεμα, εντυπωσιακά χοιρομέρια, tapas και κοκτέιλ.

18.12.2019| Updated: 25.06.2021
Φωτογραφία: Θεοδόσης Γεωργιάδης
Με την Καθημερινή της Κυριακής: Ο Γαστρονόμος ετοιμάζει το καλύτερο ρεβεγιόν

Πώς θα εντυπωσιάσουμε τους καλεσμένους μας χωρίς να μαγειρέψουμε (σχεδόν) καθόλου. Αυτή είναι η ιδέα πίσω από τον πρωτοχρονιάτικο «Γαστρονόμο», ο οποίος φιλοδοξεί να γίνει το τέλειο εγχειρίδιο για ένα ξεκούραστο πάρτι.

Πολλές οι προτάσεις που έχει να μας δώσει, από μεζέδες τύπου τάπας μέχρι εύκολο σπιτικό σούσι, αλλά και καπνιστό χοιρομέρι, το βαρύ πυροβολικό του πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού. Έχει σπουδαίες αρετές. Είναι νόστιμο, χορταστικό και εντυπωσιακό στην όψη χωρίς να απαιτεί πολύωρη προετοιμασία ή μαγείρεμα.

Στην πραγματικότητα θέλει απλά ένα ζέσταμα. Έχει όμως και κάποια μυστικά:

Πώς θα πετύχουμε την τέλεια τραγανή κρούστα, ποια γλάσα τού ταιριάζουν, με τι θα το συνοδεύσουμε και από ποια κρεοπωλεία θα το προμηθευτούμε, όλα αυτά σε ένα πλήρες ρεπορτάζ στον «Γαστρονόμο».

Ο Πρωτοχρονιάτικος Γαστρονόμος κυκλοφορεί στις 22/12 με την Καθημερινή της Κυριακής.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών