ΕΞΟΔΟΣ

Νέο τεύχος «Γλυκές Αλχημείες»

Κυκλοφορεί στις 19/11 με την Καθημερινή της Κυριακής.

16.11.2017

Χριστούγεννα με τις Γλυκές Αλχημείες!

Ο Στέλιος Παρλιάρος και η ομάδα του φέρνουν τα Χριστούγεννα μέσα στον Νοέμβριο με ένα πλούσιο γιορτινό τεύχος με 50 νέες συνταγές. Ολόλευκα γλυκά πασπαλισμένα με άχνη ζάχαρη, κουραμπιέδες και μελομακάρονα, σοκολατένιοι κορμοί, χριστουγεννιάτικα αρωματικά κέικ, μπισκότα μπαχαρικών, αλμυρές συνταγές για ένα πρωτοχρονιάτικο brunch, ιδιαίτερες μαρμελάδες και τσάτνεϊ για να συνοδεύσουμε τυριά και αλλαντικά, τούρτες και γλυκά σε μπολ και μια βασιλόπιτα-έκπληξη!

Αυτή την Κυριακή με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών