ΕΞΟΔΟΣ

Νέοι σεφ, νέο μενού στη Σελήνη της Σαντορίνης

Κλασική αξία της Σαντορίνης η Σελήνη του Γιώργου Χατζηγιαννάκη. Φέτος δοκιμάσαμε σπουδαία πιάτα, εμπνευσμένα όπως πάντα από την ελληνική κουζίνα, με χρήση τοπικών, κυκλαδίτικων υλικών. …

17.08.2017

Κλασική αξία της Σαντορίνης η Σελήνη του Γιώργου Χατζηγιαννάκη. Φέτος δοκιμάσαμε σπουδαία πιάτα, εμπνευσμένα όπως πάντα από την ελληνική κουζίνα, με χρήση τοπικών, κυκλαδίτικων υλικών. Νέοι σεφ, νέο μενού: οι Αλέξανδρος Τσιοτίνης και Πάνος Τσίκας παρουσιάζουν δυνατές προτάσεις, όπως το κυκλαδίτικο σπινιάλο με χταπόδι, αυγοτάραχο, αχινό, λαβράκι και το αρνί με πουρέ μελιτζάνας, γλυκάδια, πάστα μαύρης ελιάς και τσάτνεϊ κάππαρης.


Σελήνη, Πύργος, Σαντορίνη, Τ/22860-22.249.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών