ΕΞΟΔΟΣ

Οι νικητές των Βραβείων Ποιότητας – Γαστρονόμος 2017

Η μεγάλη γιορτή των Κύπριων παραγωγών - τα βραβεία στην Κύπρο της δημιουργίας

19.12.2017| Updated: 25.06.2021
Οι νικητές των Βραβείων Ποιότητας – Γαστρονόμος 2017

Η μεγάλη γιορτή των Κύπριων παραγωγών – τα βραβεία στην Κύπρο της δημιουργίας.

Στην ιστορική αίθουσα της Πύλης Αμμοχώστου απονεμήθηκαν την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου τα Βραβεία Ποιότητας 2017 του περιοδικού «Γαστρονόμου» της εφημερίδας «Η Καθημερινή». Θεσμός που στρέφεται προς τον ντόπιο παραγωγό και επιχειρηματία, με στόχο να τιμήσει και να αναδείξει την ποιότητα και την ανάπτυξη μέσα από τα παραδοσιακά προϊόντα του τόπου.

Τα βραβεία έχουν έναν σκοπό από την αρχή: να βρεθούν οι Κύπριοι παραγωγοί που γέννησαν ιδέες και αγωνίστηκαν για να τις υλοποιήσουν. Που κυνήγησαν το όνειρό τους ρισκάροντας, από τον πρωτογενή τομέα ως τον τριτογενή! «Φέρνουμε στην σκηνή ανθρώπους με ποιότητα, όρεξη και μεράκι», ανέφερε στο καλωσόρισμα του ο εκδότης της «Καθημερινής», Δημήτρης Λοττίδης, ο οποίος ευχαρίστησε την Δάφνη Προδρόμου διευθύντρια του τμήματος επικοινωνίας της Τράπεζας Κύπρου, περήφανο χορηγό των βραβείων, επειδή πίστεψε στην ιδέα των βραβείων από την αρχή, δίνοντας νέα δυναμική στην κυπριακή παραγωγή. «Η ανάγκη για άμεση και έγκαιρη ενημέρωση στην περίοδο των μεγάλων και συνεχόμενων κρίσεων που πλήγωσαν τη χώρα μας από την έκρηξη στο Μαρί και μετά» τόνισε ο κ. Λοττίδης, «μας ώθησε σε μεγάλες επενδύσεις στην τεχνολογία γιατί θέλαμε να ενημερώνεται ο κόσμος όσο καλύτερα γίνεται δημιουργώντας ίσως από τότε το μεγαλύτερο οικοσύστημα με εφαρμογές και ιστοσελίδες στον ελληνικό χώρο, σε μια χώρα που πιστεύουμε ότι αξίζει πάντα περισσότερα».

Κάθε χρόνο στα Βραβεία Ποιότητας πρωταγωνιστούν η υψηλή ποιότητα, η μοναδικότητα και η αξιοσύνη των Κύπριων παραγωγών, που κρατούν στα χέρια τους τον πραγματικό πλούτο του τόπου μας!

 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών