ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα αστέρια λάμπουν στο Sani Gourmet

Aπό 11 – 15 Μαΐου 8 chef, βραβευμένοι με αστέρια Μichelin θα ταξιδέψουν γευστικά το κοινό με τα ιδιαίτερα και δημιουργικά πιάτα τους.

09.05.2018| Updated: 10.09.2021
Τα αστέρια λάμπουν στο Sani Gourmet

Aπό 11 – 15 Μαΐου 8 chef, βραβευμένοι με αστέρια Μichelin θα ταξιδέψουν γευστικά το κοινό με τα ιδιαίτερα και δημιουργικά πιάτα τους.

Το χαλαρωτικό πράσινο της φύσης με το γαλάζιο της θάλασσας ενώνονται στο Sani Resort στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής μαζί με υπέροχες υλικοτεχνικές εγκαταστάσεις, μαρίνες, πλαζ, σπα και φυσικά, ατμοσφαιρικά εστιατόρια.

Σε αυτό το μαγευτικό περιβάλλον, εδώ και 13 χρόνια λαμβάνει χώρα ένα φεστιβάλ γεύσεων, το Sani Gourmet Festival, που έχει ξεπεράσει τα σύνορα μας και έχει γίνει θεσμός και σημείο αναφοράς όλων των γαστρονομικών τάσεων.

Φέτος από 11 – 15 Μαΐου μας περιμένουν 8 βραβευμένοι με αστέρια Μichelin chef για να δοκιμάσουμε τις δικές τους προτάσεις:

O Ιταλός Saverio Sbaragli θα μας ταξιδέψει με τα πιάτα του σε ολόκληρη την Μεσόγειο, ο Αμερικανοκορεάτης Akira Back θα μας γνωρίσει τις κορεάτικες ρίζες του ενώ ο Ολλανδός Remco Kuijpers με τη φιλοσοφία του «όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο» θα μας μυήσει σε περίφημες πρώτες ύλες που αποτελούν τα λίγα αλλά άριστα συστατικά των πιάτων του.

Επίσης, ο Γερμανός Bjorn Swanson με τη χρήση φρέσκων συστατικών που προμηθεύεται από τοπικούς παραγωγούς, θα συνδυάσει την σκανδιναβική με την ασιατική κουζίνα και ο Λιβανέζος Alan Geaam, θα παρουσιάσει πιάτα επηρεασμένα από την γαλλική γαστρονομία με λιβανέζικες πινελιές. «Πιάτα γεμάτα αναμνήσεις» θα μας παρουσιάσει ο Αργεντινός με ιταλικές ρίζες Paulo Airaudo, αναμνήσεις από σπιτικό φαγητό, από τις επισκέψεις στους παππούδες του και τις μυρωδιές από τις γλάστρες του σπιτιού τους ενώ το πάντρεμα της ιαπωνικής με τη γαλλική κουζίνα θα συμβεί στο μενού του Ιάπωνα Ryohei Kawasaki. Αυθεντικές γεύσεις, μεθυστικές μυρωδιές και υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες θα γεμίσουν τα πιάτα μας από τον Ιταλό Umberto de Martino, τον σεφ με το κληρονομικό χάρισμα όπως αναφέρει αστειευόμενος, αφού είναι γιος διάσημου σεφ και χρυσοχέρας μητέρας.

Όλα τα δείπνα ξεκινούν στις 20:30 και μπορείτε να επικοινωνείτε στο Τμήμα Κρατήσεων του Sani Resort στο τηλέφωνο:+30 23740 99586, +306948379719 ή στο email: [email protected] Μπορείτε επίσης να δείτε όλο το πρόγραμμα του Sani Gourmet Festival στην ιστοσελίδα www.sani-resort.com

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών