Στον απολαυστικό Γαστρονόμο Δεκεμβρίου:
Οικογενειακή υπόθεση: Μαζευόμαστε τα Χριστούγεννα στο σπίτι και μαγειρεύουμε όλοι μαζί, δεκάδες πρωτότυπες συνταγές για το καλύτερο τραπέζι της χρονιάς.
Η γαλοπούλα της χρονιάς: Μια συνταγή-έκπληξη από τον Αστέριο Κουστούδη.
Εορταστικά χοιρινά: Εντυπωσιακά καρέ, καραμελωμένα μπούτια και σπάλες που θα κλέψουν την παράσταση.
Κόκορας στον φούρνο: Ξηρή άλμη, μαρινάδες, αλείμματα και σάλτσες για το εκλεκτό πουλερικό. Ιδέες και συνταγές από τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη.
Οι τάρτες ανεβαίνουν επίπεδο: Γίνεται τάρτα χωρίς κρέμα γάλακτος, αυγά και τυριά; Η νέα τάση μόνο στον Γαστρονόμο.
Πηλιορείτικος μποναμάς: Ταξιδεύουμε το βουνό των Κενταύρων και μαγειρεύουμε τοπικές χριστουγεννιάτικες σπεσιαλιτέ.
Ζαχαροπλαστείο: Σοκολατένια Χριστούγεννα διά χειρός Στέλιου Παρλιάρου.
Ακόμη: Μεζέδες με αυγοτάραχο από τον Λευτέρη Λαζάρου, εύκολοι μεζέδες, γεωργιανά ζυμώματα, σαλάτες με φρούτα, γιορτινά ροφήματα.
Αυτή την Κυριακή με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ