ΕΞΟΔΟΣ

Το γιορτινό συνταγολόγιο των Χριστουγέννων

Αυτή την Κυριακή με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

05.12.2017

Στον απολαυστικό Γαστρονόμο Δεκεμβρίου:

Οικογενειακή υπόθεση: Μαζευόμαστε τα Χριστούγεννα στο σπίτι και μαγειρεύουμε όλοι μαζί, δεκάδες πρωτότυπες συνταγές για το καλύτερο τραπέζι της χρονιάς.

Η γαλοπούλα της χρονιάς: Μια συνταγή-έκπληξη από τον Αστέριο Κουστούδη.

Εορταστικά χοιρινά: Εντυπωσιακά καρέ, καραμελωμένα μπούτια και σπάλες που θα κλέψουν την παράσταση.

Κόκορας στον φούρνο: Ξηρή άλμη, μαρινάδες, αλείμματα και σάλτσες για το εκλεκτό πουλερικό. Ιδέες και συνταγές από τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη.

Οι τάρτες ανεβαίνουν επίπεδο: Γίνεται τάρτα χωρίς κρέμα γάλακτος, αυγά και τυριά; Η νέα τάση μόνο στον Γαστρονόμο.

Πηλιορείτικος μποναμάς: Ταξιδεύουμε το βουνό των Κενταύρων και μαγειρεύουμε τοπικές χριστουγεννιάτικες σπεσιαλιτέ.

Ζαχαροπλαστείο: Σοκολατένια Χριστούγεννα διά χειρός Στέλιου Παρλιάρου.

Ακόμη: Μεζέδες με αυγοτάραχο από τον Λευτέρη Λαζάρου, εύκολοι μεζέδες, γεωργιανά ζυμώματα, σαλάτες με φρούτα, γιορτινά ροφήματα.

Αυτή την Κυριακή με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών