Στο Grappa Vino & Aperitivo, το καλό wine bar του Βόλου, έχουμε κατά καιρούς απολαύσει έξοχα κοκτέιλ, κρασιά από μια ωραία συλλογή και γεύσεις από τη γιαπωνέζικη και την ταϋλανδέζικη κουζίνα. Ωραία ανάμνηση το ταϊλανδέζικο κοτόπουλο με πράσινο κάρι, γάλα καρύδας, τζίντζερ και λέμονγκρας που είχαμε συνδυάσει με κοκτέιλ Τοkyo, με τζιν, σιρόπι γιασεμιού, kalamantsi και άνθη λεμονιού, σε μια όμορφη αυλή με φοίνικες και λουλούδια.
Με αφορµή τα 20 χρόνια λειτουργίας του μαγαζιού, διοργανώνουν σε λίγες μέρες µια σειρά εορταστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν από τις 3 μέχρι τις 6 ∆εκεµβρίου. Οι εκδηλώσεις περιλαµβάνουν σεµινάρια και ωριαίες οµιλίες από επαγγελµατίες του χώρου που θα καλύψουν µια µεγάλη γκάµα θεµάτων, όπως γευσιγνωσίες κρασιών µε επισκέπτες και καλεσµένους, guest bartenders που θα παρουσιάσουν cocktails τις βραδιές των εκδηλώσεων και άλλες δράσεις σχετικές µε το κρασί, τα κοκτέιλ και τα αποστάγματα.
Το Σάββατο είναι η µεγάλη γιορτή στην αυλή του Grappa, όπου μεταξύ άλλων οι καλεσµένοι μπαρτέντερ από καταξιωµένα μπαρ της Αθήνας, όπως ο Θάνος Προυναρούς και ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος, θα παρουσιάσουν µοναδικά signature cocktails. Οι εορτασµοί θα κορυφωθούν την Κυριακή 5 ∆εκεµβρίου, το βράδυ, µε το πάρτι γενεθλίων στην αυλή του Grappa. Η αυλαία θα πέσει τη ∆ευτέρα 6 ∆εκεµβρίου µε οµιλία για το τσίπουρο.
Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα τους στο facebook Grappa Vino & Aperitivo