ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βελγική σοκολατερί – Ελληνίδα σοκολατιέρισσα

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, η Μίνα Αποστολίδη και η σοκολατερί της «Mina Handmade Chocolates» έχουν διπλή επέτειο.

11.12.2018| Updated: 11.10.2021
Βελγική σοκολατερί – Ελληνίδα σοκολατιέρισσα

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, η Μίνα Αποστολίδη και η σοκολατερί της «Mina Handmade Chocolates» έχουν διπλή επέτειο και γιορτάζουν ταυτόχρονα τα δέκα χρόνια της ενασχόλησής της με τη σοκολάτα και τα δύο χρόνια από τη δημιουργία του καταστήματός της στο Rhode- Saint-Genèse των Βρυξελλών.

«Για να γιορτάσουμε τα γενέθλιά μας, σας προσκαλούμε σε μια εξαιρετική γευστική δοκιμή κρασιών και σοκολάτας υπό την αιγίδα του Παναγιώτη Κοκάλα (wine bar restaurant «Wine in the city»), ο οποίος εξελέγη για 3η φορά ο καλύτερος σομελιέ των Βρυξελλών. Σε συνεργασία με το συνάδελφό του Luis Pinhero, οργανώνουμε μια αποκλειστική γευσιγνωσία με επτά ζευγάρια κρασιού και σοκολάτας. Μια εκδήλωση αποκλειστικά για ενήλικες!» εξηγεί η Μίνα.

Η Σαλονικιά σοκολατιέρισσα μετακόμισε στις Βρυξέλλες το 2012 και πριν από 2 χρόνια έστησε τη σοκολατερί της σε ένα σικ προάστιο της πόλης. Τα μαγικά σοκολατάκια της τα ζυμώνει με ευφάνταστα υλικά, παντρεύοντας την πρώτης τάξης σοκολάτα Valhrona με περιώνυμα ελληνικά υλικά, όπως μαστίχα Χίου, αγουρέλαιο και μέλι, σύκα Εύβοιας, φυστίκια Αιγίνης, αμύγδαλα Καβάλας, κ.α.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 15.00.


Μina Handmade Chocolates, Rue du Hameau 112A, Rhode Saint Genese, Βρυξέλλες, Βέλγιο, 0032 499 84 27 81.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT